Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Delft

Een coatingvloer in Delft laten aanbrengen in uw woning of bedrijfspand kunt u het beste laten doen door een specialist als Coatingvloer Delft. Als specialist hebben wij namelijk meer dan alleen de beste materialen in huis. Coatingvloer Delft biedt u namelijk alles onder één dak aan met het beste team …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Delft

Een coatingvloer in Delft laten aanbrengen in uw woning of bedrijfspand kunt u het beste laten doen door een specialist als Coatingvloer Delft. Als specialist hebben wij namelijk meer dan alleen de beste materialen in huis. Coatingvloer Delft biedt u namelijk alles onder één dak aan met het beste team van adviseurs en de beste applicatiemedewerkers die de hand leggen aan uw vloer om daarbij tot een perfect resultaat te komen.

Maatwerk is de standaard bij Coatingvloer Delft

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat is een breed toepasbaar begrip, maar bij de toepassing op coatings is het van belang om met ieders individuele wensen rekening te houden. Dat doet Coatingvloer Delft dan ook door samen met u in gesprek te gaan. Zo ontdekken wij niet alleen uw persoonlijke voorkeuren, maar krijgen ook een goed beeld van de ruimte en waarvoor de ruimte wordt gebruikt. Dat zijn allemaal aspecten die voor Coatingvloer Delft van belang zijn om maatwerk als standaard te hanteren.

Vloeren van Coatingvloer Delft

Bij een coatingvloer denkt u misschien maar aan enkele eigenschappen die van toepassing zijn, maar de vloeren van Coatingvloer Delft hebben u echt veel te bieden. Wist u bijvoorbeeld dat wij voor u een nieuwe vloer kunnen realiseren die extreem te belasten is? Of dat wij kleuren in vloeren kunnen verwerken om functioneel te zijn, zoals in parkeergarages? Zo hebben wij voor elk project in Delft een perfecte vloer voorhanden die verder nog volledig volgens de standaard van het leveren van maatwerk kan worden aangepast door Coatingvloer Delft.

Offerte aanvragen bij Coatingvloer Delft

Coatingvloer Delft informeert u uiteraard graag over de prijzen en kan indicaties geven. Het is echter het beste als u een offerte op maat krijgt aangereikt. Daarin is namelijk rekening gehouden met specifieke wensen en het maatwerk dat als standaard door ons wordt gehanteerd. Een offerte aanvragen bij Coatingvloer Delft is mogelijk via het online aanvraagformulier. U kunt ons ook bellen om ons te bezoeken in de showroom.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.