Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Delft

Een coatingvloer in Delft laten aanbrengen in uw woning of bedrijfspand kunt u het beste laten doen door een specialist als Coatingvloer Delft. Als specialist hebben wij namelijk meer dan alleen de beste materialen in huis. Coatingvloer Delft biedt u namelijk alles onder één dak aan met het beste team van adviseurs en de beste applicatiemedewerkers die de hand leggen aan uw vloer om daarbij tot een perfect resultaat te komen.

Maatwerk is de standaard bij Coatingvloer Delft

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat is een breed toepasbaar begrip, maar bij de toepassing op coatings is het van belang om met ieders individuele wensen rekening te houden. Dat doet Coatingvloer Delft dan ook door samen met u in gesprek te gaan. Zo ontdekken wij niet alleen uw persoonlijke voorkeuren, maar krijgen ook een goed beeld van de ruimte en waarvoor de ruimte wordt gebruikt. Dat zijn allemaal aspecten die voor Coatingvloer Delft van belang zijn om maatwerk als standaard te hanteren.

Vloeren van Coatingvloer Delft

Bij een coatingvloer denkt u misschien maar aan enkele eigenschappen die van toepassing zijn, maar de vloeren van Coatingvloer Delft hebben u echt veel te bieden. Wist u bijvoorbeeld dat wij voor u een nieuwe vloer kunnen realiseren die extreem te belasten is? Of dat wij kleuren in vloeren kunnen verwerken om functioneel te zijn, zoals in parkeergarages? Zo hebben wij voor elk project in Delft een perfecte vloer voorhanden die verder nog volledig volgens de standaard van het leveren van maatwerk kan worden aangepast door Coatingvloer Delft.

Offerte aanvragen bij Coatingvloer Delft

Coatingvloer Delft informeert u uiteraard graag over de prijzen en kan indicaties geven. Het is echter het beste als u een offerte op maat krijgt aangereikt. Daarin is namelijk rekening gehouden met specifieke wensen en het maatwerk dat als standaard door ons wordt gehanteerd. Een offerte aanvragen bij Coatingvloer Delft is mogelijk via het online aanvraagformulier. U kunt ons ook bellen om ons te bezoeken in de showroom.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan