Coatingvloer Arnhem: diverse afwerkopties
Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer voor bedrijven

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer garage

Coatingvloer

Coatingvloer kantoor

Coatingvloer

Coatingvloer kantoor

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer sportvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Arnhem

Coatingvloer Arnhem biedt voor zakelijke en particuliere vloeroplossingen een uitstekende keuze uit coatings die een multifunctionele werking hebben. In de eerste plaats is er een beschermende factor door het vloeistofdichte karakter. Daarnaast is er afhankelijk van het type coating sprake van een extreme mate van belasting op het vlak van chemicaliën en van zware machines of voertuigen. Bovendien transformeert de ruimte waarin de vloer door Coatingvloer Arnhem wordt aangebracht indien er sprake is van de keuze voor een kleur.

Vloeren op maat gemaakt door Coatingvloer Arnhem

Vloeren worden altijd op maat gemaakt door Coatingvloer Arnhem. Zodoende kan aan ieders wens tegemoet worden gekomen en kan er onder meer rekening gehouden worden met de ruimte. Het gebruiksdoel is eveneens een aspect dat van belang is als de vloer door Coatingvloer Arnhem op maat gemaakt wordt. Het maakt nogal een verschil of de coating in een fabriek wordt aangebracht of dat de vloer als nieuwe toplaag wordt aangebracht over een gietvloer in een woning.

Coatingvloer Arnhem met keuze uit diverse afwerkopties

De afwerkopties zijn bij Coatingvloer Arnhem net zo veelzijdig als de unieke eigenschappen waar de vloer over beschikt. Dat maakt de vloer nog functioneler. Bijvoorbeeld indien voorkomen moet worden dat mensen uitglijden bij het gebruik van de vloer. Antislipcoating is dan een optie die Coatingvloer Arnhem te bieden heeft. Zo hebben wij ook antistatische vloersystemen beschikbaar en vloeren die meet een extra geluiddempende laag kunnen worden uitgevoerd.

Korting bij Coatingvloer Arnhem

Er wordt altijd een mogelijkheid geboden om korting te verkrijgen op de prijs bij Coatingvloer Arnhem. Die korting wordt al verstrekt voor projecten vanaf een bepaalde omvang en neemt toe naarmate de projectomvang toeneemt. Deze staffelkorting maakt het dus nog voordeliger om voor een vloer van Coatingvloer Arnhem te kiezen. Informeer gerust naar de prijzen of vraag een projectofferte aan door het aanvraagformulier online in te vullen. Het bezoeken van onze showroom is op afspraak mogelijk.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl