Coatingvloer Amersfoort: staffelkorting – Coatingvloer.nl
Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer voor bedrijven

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer garage

Coatingvloer

Coatingvloer kantoor

Coatingvloer

Coatingvloer kantoor

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer sportvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Amersfoort

Coatingvloer Amersfoort biedt vloeren die voor veel verschillende situaties uitkomst bieden en multifunctioneel van karakter is. De vloeren in ons assortiment hebben vergelijkbare kenmerken als die waar gietvloeren over beschikken, maar zijn wel een stuk goedkoper in aanschaf. Dat is al een eerste voordeel waar u bij Coatingvloer Amersfoort van profiteert, maar daar houdt het natuurlijk nog niet mee op. U profiteert namelijk ook van de projectbegeleiding die wij bieden net als van de hoogste kwaliteit van de materialen.

Prijsvoordeel bij Coatingvloer Amersfoort

Er zijn nog meer voordelen als u de keuze maakt voor een vloersysteem van Coatingvloer Amersfoort. Bijvoorbeeld de scherpe prijs die wij u kunnen bieden voor het laten aanbrengen van een coatingvloer in uw bedrijf of woning in Amersfoort. Daarnaast bieden wij bovenop de scherpe prijstelling nog een extra korting als er sprake is van een bepaalde projectomvang. Hierbij wordt er door Coatingvloer Amersfoort van een zogenoemde staffelkorting gebruik gemaakt, zodat de korting hoog kan oplopen.

Maatwerk de standaard bij Coatingvloer Amersfoort

Maatwerk is de standaard bij Coatingvloer Amersfoort en dit principe passen wij op elk afzonderlijk project weer toe. Zo weet u altijd zeker dat u de vloer in uw bedrijf, organisatie of woning krijgt die u wenst. Uiteraard beschikt Coatingvloer Amersfoort over de expertise, vloeren en afwerkopties om maatwerk als standaard te kunnen hanteren. Deze elementen zijn namelijk de basis waaruit een vloer op maat wordt gerealiseerd.

Deskundig advies van Coatingvloer Amersfoort

Coatingvloer Amersfoort verstrekt u naar wens een deskundig advies. Hiervoor willen wij u graag uitnodigen om naar de showroom te komen. Onze showroom is overigens wel alleen op afspraak open, zodat u even moet bellen om een bezoek in te plannen. Dat zorgt er uiteraard wel voor dat wij van Coatingvloer Amersfoort volop de tijd en ruimte hebben om u in de showroom te ontvangen. Het is overigens eveneens een optie om online een vloer aan te schaffen als u het plaatje al helemaal compleet heeft en weet wat u wenst.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl