Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Amersfoort

Coatingvloer Amersfoort biedt vloeren die voor veel verschillende situaties uitkomst bieden en multifunctioneel van karakter is. De vloeren in ons assortiment hebben vergelijkbare kenmerken als die waar gietvloeren over beschikken, maar zijn wel een stuk goedkoper in aanschaf. Dat is al een eerste voordeel waar u bij Coatingvloer Amersfoort van profiteert, maar daar houdt het natuurlijk nog niet mee op. U profiteert namelijk ook van de projectbegeleiding die wij bieden net als van de hoogste kwaliteit van de materialen.

Prijsvoordeel bij Coatingvloer Amersfoort

Er zijn nog meer voordelen als u de keuze maakt voor een vloersysteem van Coatingvloer Amersfoort. Bijvoorbeeld de scherpe prijs die wij u kunnen bieden voor het laten aanbrengen van een coatingvloer in uw bedrijf of woning in Amersfoort. Daarnaast bieden wij bovenop de scherpe prijstelling nog een extra korting als er sprake is van een bepaalde projectomvang. Hierbij wordt er door Coatingvloer Amersfoort van een zogenoemde staffelkorting gebruik gemaakt, zodat de korting hoog kan oplopen.

Maatwerk de standaard bij Coatingvloer Amersfoort

Maatwerk is de standaard bij Coatingvloer Amersfoort en dit principe passen wij op elk afzonderlijk project weer toe. Zo weet u altijd zeker dat u de vloer in uw bedrijf, organisatie of woning krijgt die u wenst. Uiteraard beschikt Coatingvloer Amersfoort over de expertise, vloeren en afwerkopties om maatwerk als standaard te kunnen hanteren. Deze elementen zijn namelijk de basis waaruit een vloer op maat wordt gerealiseerd.

Deskundig advies van Coatingvloer Amersfoort

Coatingvloer Amersfoort verstrekt u naar wens een deskundig advies. Hiervoor willen wij u graag uitnodigen om naar de showroom te komen. Onze showroom is overigens wel alleen op afspraak open, zodat u even moet bellen om een bezoek in te plannen. Dat zorgt er uiteraard wel voor dat wij van Coatingvloer Amersfoort volop de tijd en ruimte hebben om u in de showroom te ontvangen. Het is overigens eveneens een optie om online een vloer aan te schaffen als u het plaatje al helemaal compleet heeft en weet wat u wenst.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan