Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Almere

In Almere en omstreken heeft Coatingvloer Almere al veel projecten uitgevoerd, waarbij er coatingvloeren zijn aangelegd. Dit type vloer is dan ook populair en niet alleen voor toepassing in de industriële sector. Ook voor kantoren, winkels en showrooms en woningen biedt dit vloersysteem van Coatingvloer Almere uitkomst. De veelzijdigheid van …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Almere

In Almere en omstreken heeft Coatingvloer Almere al veel projecten uitgevoerd, waarbij er coatingvloeren zijn aangelegd. Dit type vloer is dan ook populair en niet alleen voor toepassing in de industriële sector. Ook voor kantoren, winkels en showrooms en woningen biedt dit vloersysteem van Coatingvloer Almere uitkomst. De veelzijdigheid van coating maakt dit nu eenmaal mogelijk, waarbij er per project uiteraard ook nog sprake kan zijn van de keuze voor speciale technische en praktische eigenschappen.

Speciale opties voor afwerking bij Coatingvloer Almere

Het is dat Coatingvloer Almere over enorm veel ervaring en kennis beschikt en een divers assortiment heeft met daarbij ook nog speciale afwerkopties, waardoor er standaard altijd maatwerk geleverd wordt. De speciale opties voor afwerking kunnen op verschillende zaken betrekking hebben, zoals op het aanbrengen van belijning in parkeergarages met daar ook nog bewegwijzering bij in de vloer. Of op de veiligheid op de vloer waar vloeistoffen op terecht kunnen komen door antislip coating aan te brengen. Zo zijn er nog meer speciale afwerkopties beschikbaar bij Coatingvloer Almere.

Korting op prijzen bij Coatingvloer Almere

Coatingvloeren zijn in principe prijstechnisch gezien al hele voordelige vloeroplossingen en zeker als de vergelijking met gietvloeren plaatsvindt. U profiteert bij de keuze voor een coating van Coatingvloer Almere echter van alle voordelen van gietvloeren voor een veel lagere prijs. Daar komt nog bij dat Coatingvloer Almere naar de projectomvang kijkt en op basis daarvan een aantrekkelijke korting kan bieden. Die korting kan overigens naarmate de omvang groter wordt verder oplopen.

Advies van Coatingvloer Almere

Het kan voor bepaalde projecten handig en verstandig zijn om op het advies van een ervaren specialist als Coatingvloer Almere te kunnen rekenen. Wij willen u dan ook graag uitnodigen om een afspraak te maken, zodat wij u in de showroom kunnen ontmoeten. Coatingvloer Almere biedt iedereen overigens vrijblijvend de mogelijkheid een offerte toegezonden te krijgen die op aanvraag wordt verstrekt. Hiervoor is een aanvraagformulier beschikbaar dat u online kunt invullen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.