Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Almere

In Almere en omstreken heeft Coatingvloer Almere al veel projecten uitgevoerd, waarbij er coatingvloeren zijn aangelegd. Dit type vloer is dan ook populair en niet alleen voor toepassing in de industriële sector. Ook voor kantoren, winkels en showrooms en woningen biedt dit vloersysteem van Coatingvloer Almere uitkomst. De veelzijdigheid van coating maakt dit nu eenmaal mogelijk, waarbij er per project uiteraard ook nog sprake kan zijn van de keuze voor speciale technische en praktische eigenschappen.

Speciale opties voor afwerking bij Coatingvloer Almere

Het is dat Coatingvloer Almere over enorm veel ervaring en kennis beschikt en een divers assortiment heeft met daarbij ook nog speciale afwerkopties, waardoor er standaard altijd maatwerk geleverd wordt. De speciale opties voor afwerking kunnen op verschillende zaken betrekking hebben, zoals op het aanbrengen van belijning in parkeergarages met daar ook nog bewegwijzering bij in de vloer. Of op de veiligheid op de vloer waar vloeistoffen op terecht kunnen komen door antislip coating aan te brengen. Zo zijn er nog meer speciale afwerkopties beschikbaar bij Coatingvloer Almere.

Korting op prijzen bij Coatingvloer Almere

Coatingvloeren zijn in principe prijstechnisch gezien al hele voordelige vloeroplossingen en zeker als de vergelijking met gietvloeren plaatsvindt. U profiteert bij de keuze voor een coating van Coatingvloer Almere echter van alle voordelen van gietvloeren voor een veel lagere prijs. Daar komt nog bij dat Coatingvloer Almere naar de projectomvang kijkt en op basis daarvan een aantrekkelijke korting kan bieden. Die korting kan overigens naarmate de omvang groter wordt verder oplopen.

Advies van Coatingvloer Almere

Het kan voor bepaalde projecten handig en verstandig zijn om op het advies van een ervaren specialist als Coatingvloer Almere te kunnen rekenen. Wij willen u dan ook graag uitnodigen om een afspraak te maken, zodat wij u in de showroom kunnen ontmoeten. Coatingvloer Almere biedt iedereen overigens vrijblijvend de mogelijkheid een offerte toegezonden te krijgen die op aanvraag wordt verstrekt. Hiervoor is een aanvraagformulier beschikbaar dat u online kunt invullen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan