Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Alkmaar

In Alkmaar op zoek naar een specialist in vloeren op basis van coating? Dan is Coatingvloer het aangewezen bedrijf om uw project uit te voeren. Wij voeren overigens allerhande projecten uit voor onder meer bedrijven, particulieren en organisaties. Dat kan ook doordat er bij de vloeren van Coatingvloer Alkmaar sprake …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Alkmaar

In Alkmaar op zoek naar een specialist in vloeren op basis van coating? Dan is Coatingvloer het aangewezen bedrijf om uw project uit te voeren. Wij voeren overigens allerhande projecten uit voor onder meer bedrijven, particulieren en organisaties. Dat kan ook doordat er bij de vloeren van Coatingvloer Alkmaar sprake is van een veelzijdige toepassing met naar keuze meerdere afwerkopties. Er ontstaat altijd een vloer die volledig op maat is gemaakt en uiteraard op professionele wijze door ons applicatieteam wordt aangebracht.

Coatingvloer Alkmaar voor de ideale vloerafwerking

De coatings van Coatingvloer Alkmaar kunnen beschouwd worden als een ideale vloerafwerking voor uiteenlopende situaties. Of u nu naar een vloer op zoek bent die perfect is om aan te brengen in een parkeergarage of naar een vloersysteem dat in uw fabriek aangebracht kan worden en zwaar belast kan worden. Zo geldt ook dat wij een bestaande gietvloer bijvoorbeeld weer van een nieuwe toplaag kunnen voorzien of een betonnen vloer in een werkplaats met de coating beschermen. Coatingvloer Alkmaar heeft met de brede toepassing en veelzijdige afwerkingsopties overal een oplossing voor.

Coatingvloer Alkmaar biedt scherpe prijzen met korting

Coatingvloer Alkmaar biedt scherpe prijzen en hanteert kortingen. Er is inderdaad sprake van kortingen, want die hebben wij naarmate het project groter in verschillende variaties beschikbaar. Dubbel profiteren wordt dat ook wel genoemd. U profiteert namelijk al van de scherpe prijsstelling die Coatingvloer Alkmaar hanteert en kunt daarbij ook nog eens op een aantrekkelijke staffelkorting rekenen. U kunt altijd vrijblijvend naar de prijzen informeren of een offerte aanvragen die op basis van uw project wordt samengesteld.

Showroom van Coatingvloer Alkmaar bezoeken

Coatingvloer Alkmaar neemt ieder vloerproject uiteraard serieus. Wat dat betreft willen wij ook graag de tijd en ruimte nemen om uw project te bespreken en u kennis te laten met ons vloerenassortiment en mogelijkheden. Om deze reden kan de showroom van Coatingvloer Alkmaar alleen maar op afspraak worden bezocht. Wilt u naar onze showroom komen dan kunt u ons bellen en direct een bezoek aan onze showroom plannen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.