Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coating Heerenveen

Coating Heerenveen zorgt ervoor dat een betonnen vloer beschermd wordt, maar kan ook een nieuwe toplaag over een bestaande kunstharsvloer aanbrengen. De coatings van Coating Heerenveen zijn namelijk veelzijdig en kennen bovendien vele opties voor een extra unieke en originele afwerking. Voor uw bedrijf of huis in Heerenveen hebben wij …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coating Heerenveen

Coating Heerenveen zorgt ervoor dat een betonnen vloer beschermd wordt, maar kan ook een nieuwe toplaag over een bestaande kunstharsvloer aanbrengen. De coatings van Coating Heerenveen zijn namelijk veelzijdig en kennen bovendien vele opties voor een extra unieke en originele afwerking. Voor uw bedrijf of huis in Heerenveen hebben wij dan ook de beste vloeroplossing beschikbaar die ook nog eens als voordelig alternatief voor een gietvloer worden gezien.

Slijtvaste vloer van Coating Heerenveen

Coating Heerenveen biedt de mogelijkheid om voor een slijtvaste vloer te kiezen die de ondergrond beschermt en vloeistofdicht is. Indien het nodig is dat uw nieuwe vloer mechanisch en chemisch zwaar kan worden belast, bieden wij u de beste vloeroplossing. Onze coatings zijn namelijk extreem belastbaar en bovendien erg slijtvast te noemen. Bovendien kunnen onze coatings verder worden afgewerkt met antislipgradatie, geluidsdemping of uitgevoerd worden in een antistatische vloer. Coating Heerenveen biedt maatwerk voor ieder project.

Unieke vloer van Coating Heerenveen

De vloeren van Coating Heerenveen zijn al uniek te noemen door de sterke eigenschappen van het vloersysteem. Het unieke karakter uit zich eveneens in de afwerking op esthetisch gebied. Er zijn vele kleuren beschikbaar, zodat wat dat betreft al de perfecte keuze gemaakt kan worden. De kleuren kunnen ook als basis dienen om met patronen, belijning of iconen te werken die in de vloer tot hun recht komen. Coating Heerenveen adviseert u graag over de opties en kan uiteraard verschillende voorbeelden laten zien om u een indruk te geven van de mogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Coating Heerenveen

Het aanvragen van een offerte bij Coating Heerenveen is vrijblijvend en kan online geregeld worden via het aanvraagformulier waarop een aantal vragen en situaties staan vermeld. Nadat het aanvraagformulier door Coating Heerenveen is ontvangen, krijgt u binnen vijf werkdagen een offerte toegezonden. Bij grote projecten profiteert u overigens van een prijsvoordeel in de vorm van een korting. Onze showroom is op afspraak open en u kunt hiervoor telefonisch contact opnemen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.