Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coating Amersfoort

Coating Amersfoort heeft voor u de beste vloeroplossing voorhanden. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een vloer die slijtvast is en geschikt voor intensief gebruik. Of als u op zoek bent naar een vloeistofdicht vloersysteem voor een betaalbare prijs. Zo biedt Coating Amersfoort ook de oplossing als u op …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coating Amersfoort

Coating Amersfoort heeft voor u de beste vloeroplossing voorhanden. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een vloer die slijtvast is en geschikt voor intensief gebruik. Of als u op zoek bent naar een vloeistofdicht vloersysteem voor een betaalbare prijs. Zo biedt Coating Amersfoort ook de oplossing als u op zoek bent naar een voordelige vloerafwerking voor uw winkel, showroom of kantoor. Of wat te denken van een vloer die chemisch en mechanisch zwaar belast kan worden?

Coating Amersfoort voor ieder project

Het lijkt alsof Coating Amersfoort hoog van de toren blaast, maar het is echt waar. Coating Amersfoort heeft voor ieder project het ultieme vloersysteem beschikbaar. Is er een antislipvloer nodig? Of moet de elektronische apparatuur in een ruimte beschermd worden tegen statische ontlading? Is er sprake van veel omgevingsgeluid en is extra geluidsdemping gewenst? Coating Amersfoort heeft het met vloerbestand en opties voor afwerking op projectniveau de oplossing voor ieder project beschikbaar.

Werkproces van Coating Amersfoort

Het is natuurlijk eerst van belang dat duidelijk wordt wat de projecteisen en de persoonlijke wensen zijn. Op basis daarvan kan Coating Amersfoort u adviseren over het maken van de beste keuzes. Pas als de vloer helemaal naar wens is samengesteld, wordt door Coating Amersfoort een offerte gepresenteerd. Kiest u er vervolgens voor met ons in zee te gaan dan kunt u tot en met de oplevering van het vloerproject op een gedegen begeleiding tijdens het hele traject rekenen.

Prijzen bij Coating Amersfoort

Coating Amersfoort biedt een verscheidenheid aan vloersystemen en dat brengt met zich mee dat de prijzen afhankelijk zijn van de keuzes die u maakt. Er kan in ieder geval verteld worden dat de prijs daalt naarmate de omvang van het project qua aantal vierkante meters groter wordt. Coating Amersfoort is volledig transparant in de prijzen die voor coatings gehanteerd worden en wij verstrekken u graag een offerte op maat. Die kunt u overigens online aanvragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.