Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coating Amersfoort

Coating Amersfoort heeft voor u de beste vloeroplossing voorhanden. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een vloer die slijtvast is en geschikt voor intensief gebruik. Of als u op zoek bent naar een vloeistofdicht vloersysteem voor een betaalbare prijs. Zo biedt Coating Amersfoort ook de oplossing als u op zoek bent naar een voordelige vloerafwerking voor uw winkel, showroom of kantoor. Of wat te denken van een vloer die chemisch en mechanisch zwaar belast kan worden?

Coating Amersfoort voor ieder project

Het lijkt alsof Coating Amersfoort hoog van de toren blaast, maar het is echt waar. Coating Amersfoort heeft voor ieder project het ultieme vloersysteem beschikbaar. Is er een antislipvloer nodig? Of moet de elektronische apparatuur in een ruimte beschermd worden tegen statische ontlading? Is er sprake van veel omgevingsgeluid en is extra geluidsdemping gewenst? Coating Amersfoort heeft het met vloerbestand en opties voor afwerking op projectniveau de oplossing voor ieder project beschikbaar.

Werkproces van Coating Amersfoort

Het is natuurlijk eerst van belang dat duidelijk wordt wat de projecteisen en de persoonlijke wensen zijn. Op basis daarvan kan Coating Amersfoort u adviseren over het maken van de beste keuzes. Pas als de vloer helemaal naar wens is samengesteld, wordt door Coating Amersfoort een offerte gepresenteerd. Kiest u er vervolgens voor met ons in zee te gaan dan kunt u tot en met de oplevering van het vloerproject op een gedegen begeleiding tijdens het hele traject rekenen.

Prijzen bij Coating Amersfoort

Coating Amersfoort biedt een verscheidenheid aan vloersystemen en dat brengt met zich mee dat de prijzen afhankelijk zijn van de keuzes die u maakt. Er kan in ieder geval verteld worden dat de prijs daalt naarmate de omvang van het project qua aantal vierkante meters groter wordt. Coating Amersfoort is volledig transparant in de prijzen die voor coatings gehanteerd worden en wij verstrekken u graag een offerte op maat. Die kunt u overigens online aanvragen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan