Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coaten Beton

Het coaten van beton is een veel gekozen vloeroplossing en dat is niet zonder reden. De ondergrond wordt hier namelijk uitstekend en duurzaam mee beschermd. Coatingvloer.nl maakt voor het coaten van beton gebruik van Betoncoating HQ. Dit is een hoogwaardige coating die ervoor zorgt dat de toplaag van de ondergrond echt keihard …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coaten Beton

Het coaten van beton is een veel gekozen vloeroplossing en dat is niet zonder reden. De ondergrond wordt hier namelijk uitstekend en duurzaam mee beschermd. Coatingvloer.nl maakt voor het coaten van beton gebruik van Betoncoating HQ. Dit is een hoogwaardige coating die ervoor zorgt dat de toplaag van de ondergrond echt keihard wordt. Er wordt bescherming geboden tegen uiteenlopende factoren. Zo kan de vloer zwaar mechanisch worden belast en is het oppervlak vloeistofdicht. Bovendien is het vloersysteem tegen zuren en chemicaliën bestand.

coaten beton

Coaten beton voor een aantrekkelijk prijs

Coating beton hoeft niet duur te zijn. Integendeel zelfs. Het is juist een hele voordelige vloeroplossing. De multifunctionele eigenschappen zijn namelijk gelijk aan die van een duurdere gietvloer. Het grote verschil zit erin dat bij coaten beton alleen een toplaag aangebracht wordt en het gaat juist om deze toplaag die over extreem goede kenmerken beschikt. De aantrekkelijke prijs staat de beste kwaliteit in geen geval in de weg. Wij maken namelijk gebruik van harsen en verharders die geselecteerd zijn op basis van de superieure kwaliteit. Daardoor bent u verzekerd van een slijtvast betoncoating die vele jaren meegaat.

Transparant coaten beton of in kleur

Er kunnen allerlei redenen voor zijn om bij de keuze voor coaten beton het vloersysteem in een transparante uitvoering te realiseren. Bijvoorbeeld als het coaten beton puur en alleen gedaan wordt om de beschermende, slijtvast en vloeistofdichte factoren, waarbij ook het bestand zijn tegen zware belasting kan worden meegerekend. Indien er echter ook wensen aan ten grondslag liggen om de ruimte een ander uiterlijk te geven, is het raadzaam om voor een kleur te kiezen. Wat dat betreft bieden wij een ruime keuze, want werkelijk alle kleuren zijn beschikbaar.

Snelle belastbaarheid na coaten beton

Het is natuurlijk in veel situaties prettig dat de vloer weer snel belastbaar is na coaten beton. Wij hebben verschillende mogelijkheden beschikbaar, zoals mma en dit is een vloeroplossing die heel snel droogt en uithardt. Binnen twee uur kan de vloer al belast worden als voor deze optie wordt gekozen. Overigens behoren ook epoxy en polyurea tot de opties als het gaat om coaten beton. Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Neem dan contact op voor meer informatie of maak een afspraak en kom naar onze showroom. Een offerte is altijd vrijblijvend en online aan te vragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.