Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coaten Beton

Het coaten van beton is een veel gekozen vloeroplossing en dat is niet zonder reden. De ondergrond wordt hier namelijk uitstekend en duurzaam mee beschermd. Coatingvloer.nl maakt voor het coaten van beton gebruik van Betoncoating HQ. Dit is een hoogwaardige coating die ervoor zorgt dat de toplaag van de ondergrond echt keihard wordt. Er wordt bescherming geboden tegen uiteenlopende factoren. Zo kan de vloer zwaar mechanisch worden belast en is het oppervlak vloeistofdicht. Bovendien is het vloersysteem tegen zuren en chemicaliën bestand.

coaten-beton

coaten-beton

Coaten beton voor een aantrekkelijk prijs

Coating beton hoeft niet duur te zijn. Integendeel zelfs. Het is juist een hele voordelige vloeroplossing. De multifunctionele eigenschappen zijn namelijk gelijk aan die van een duurdere gietvloer. Het grote verschil zit erin dat bij coaten beton alleen een toplaag aangebracht wordt en het gaat juist om deze toplaag die over extreem goede kenmerken beschikt. De aantrekkelijke prijs staat de beste kwaliteit in geen geval in de weg. Wij maken namelijk gebruik van harsen en verharders die geselecteerd zijn op basis van de superieure kwaliteit. Daardoor bent u verzekerd van een slijtvast betoncoating die vele jaren meegaat.

Transparant coaten beton of in kleur

Er kunnen allerlei redenen voor zijn om bij de keuze voor coaten beton het vloersysteem in een transparante uitvoering te realiseren. Bijvoorbeeld als het coaten beton puur en alleen gedaan wordt om de beschermende, slijtvast en vloeistofdichte factoren, waarbij ook het bestand zijn tegen zware belasting kan worden meegerekend. Indien er echter ook wensen aan ten grondslag liggen om de ruimte een ander uiterlijk te geven, is het raadzaam om voor een kleur te kiezen. Wat dat betreft bieden wij een ruime keuze, want werkelijk alle kleuren zijn beschikbaar.

Snelle belastbaarheid na coaten beton

Het is natuurlijk in veel situaties prettig dat de vloer weer snel belastbaar is na coaten beton. Wij hebben verschillende mogelijkheden beschikbaar, zoals mma en dit is een vloeroplossing die heel snel droogt en uithardt. Binnen twee uur kan de vloer al belast worden als voor deze optie wordt gekozen. Overigens behoren ook epoxy en polyurea tot de opties als het gaat om coaten beton. Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Neem dan contact op voor meer informatie of maak een afspraak en kom naar onze showroom. Een offerte is altijd vrijblijvend en online aan te vragen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan