Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer Zuid Holland

Betonvloer Zuid Holland biedt uitgebreide mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand te laten voorzien van een schitterende betonvloer. Deze vloer staat voor design als het om de uitstraling gaat en praktisch, comfortabel en duurzaam als het om de eigenschappen gaat. U kunt ook voor een karaktervolle vloer voor uw woning of bedrijfspand in Zuid Holland kiezen. Als u dat bij Betonvloer Zuid Holland doet, garanderen wij u de beste kwaliteit en service.

Betonvloer Zuid Holland voor originele vloeren

Betonvloer Zuid Holland levert originele vloeren die in eigen beheer worden aangebracht. De originele uitstraling komt voort uit de stoere look van beton. Het oppervlak wordt voorzien van een gemêleerde structuur, zodat er een levendig patroon gerealiseerd wordt. De mate van levendigheid kunt u bepalen, zodat er voor een robuuste, verfijnde of middelmatige structuur kan worden gekozen. De keuze voor de structuur kunt u weer afstemmen op de bestaande of beoogde interieurstijl. De adviseurs van Betonvloer Zuid Holland kunnen u uiteraard van dienst zijn bij het maken van de juiste keuzes.

Betonvloer in kleur van Betonvloer Zuid Holland

Het is niet zo dat de betonvloeren van Betonvloer Zuid Holland alleen maar in grijstinten beschikbaar zijn. U kunt de keuze voor een grijze vloer uiteraard maken als er een industrieel karakter wordt beoogd of als u de look van beton zo dicht mogelijk wil benaderen. Er kan echter ook een andere sfeer gerealiseerd worden door voor een meer warme en natuurlijk kleur betonvloer te kiezen bij Betonvloer Zuid Holland. Ook voor het kiezen van de ideale kleur kunt u op de expertise van ons team rekenen.

Aanbrengen vloer door Betonvloer Zuid Holland

Betonvloer Zuid Holland brengt de vloer aan in eigen beheer, want daarvoor hebben wij een zeer ervaren applicatieteam beschikbaar. Wij informeren u vooraf uitgebreid over de stappen die doorlopen worden, zoals het vlak maken van de ondervloer, betonlaag aanbrengen, schuren, primer en beton aanbrengen. De laatste stappen bestaan uit het laten drogen voordat het oppervlak gepolijst kan worden. Vraag vrijblijvend online een offerte aan bij Betonvloer Zuid Holland of kom op afspraak naar onze showroom.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan