Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woonbeton bij vijf verschillende interieurstijlen

Woonbeton Design

Woonbeton ziet eruit als echt beton, maar heeft veel meer voordelen. Zo is woonbeton comfortabeler en gaat woonbeton langer mee. Het is namelijk makkelijker schoon te maken. Woonbeton heeft een industriële uitstraling en staat mooi in een modern interieur. Maar woonbeton staat ook mooi bij andere interieurstijlen.  Je kunt met woonbeton echt alle kanten op. Dit maakt een vloer van woonbeton een slimme investering. De vloer zal een mooie uitstraling geven aan de ruimte. Dit zijn vijf verschillende interieurstijlen waar woonbeton mooi bij staat.

Design interieur

Woonbeton Design

Bron: Design Milk

Bron: Interior Design Ideas

Een design interieur lijkt zo uit een James Bond film te komen. Design interieurs zijn doordacht, met weinig fratsen en versiering maar met bijzondere designmeubels. Denk aan strakke lijnen en aandacht voor technische foefjes. Eet woonbeton gietvloer past hier prachtig bij omdat deze strak is en luxe uitstraalt. De klassieke grijze gietvloer staat er mooi, maar ook donkergrijs of zwart staat mooi bij een design interieur. Zeker als u witte meubels hebt.

Bohémien interieur

Bohemien Interieur Woonbeton

Het Bohemien interieur is bijna het tegenovergestelde van een design interieur. Bij een bohemien interieur zijn er geen regels en worden veel kleuren, prints en materialen gecombineerd. Vaak worden exotische items gebruikt als decoratie zoals Marokkaanse lampen, Perzische tapijten en Afrikaanse maskers. Het is een etnische mix aan meubels en spullen. Hierbij staat een rustige vloer van woonbeton erg mooi. Kies voor grijs of gebroken wit.

Industrieel interieur

Woonbeton industrieel interieur

Bij een industrieel worden veel, je raadt het vast, industriële elementen gebruikt. Dit begint al met de ruimte zelf. Denk aan rauwe muren van beton of waarbij je de bakstenen ziet zitten, buizen die nog zichtbaar zijn, metalen trappen en hoge plafonds. Hierbij past een vloer van woonbeton erg goed. Verder wordt een industrieel interieur gevuld met grote industriële staande lampen, leren banken, letterbakken en andere vintage vondsten. Qua kleur blijft het sober met kleuren als bruin, grijs, zwart en wit.

 

 

Klassiek interieur

Bron: Pinterest

Het klassieke interieur is erg chique. Denk aan herenhuizen met hoge plafond en veel versiering. Er wordt veel gelakt en bewerkt hout gebruikt en veel luxe stoffen. Qua meubels zijn er in een klassiek interieur veel antieke meubels. Een open haard met een sierlijst mag ook niet ontbreken. Denk verder aan grote spiegels met bewerkte lijsten, kroonluchters en kaarsen. Vaak wordt er bij deze interieurstijl een houten vloer gebruikt, maar woonbeton kan ook erg mooi staan bij een klassiek interieur.

Landelijk

Landelijk interieur met Woonbeton

Bron: Makeover.nl

Een landelijk interieur heeft een gezellige en huiselijke sfeer. De meubels zijn vaak van hout en hebben vaak ronde vormen.De meubels zijn mat en ruw, denk aan onbewerkt hout of een bank van linnen. Kleuren zijn sober maar licht en zijn ook wat kleurrijke accenten. Er worden vaak kleden en quilt gebruikt en roomwit is een veel voorkomende tint. Andere veel voorkomende accessoires zijn manden, servies en porselein. Een vloer van woonbeton staat prachtig bij een landelijk interieur.

Woonbeton landelijk

Bron: Woonkamer Inspiratie

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.