Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woningen project Broekergouw perfect voor gietvloeren

Broekergouw is een kleinschalig project tussen Zunderdorp en Broek in Waterland waar een uniek woonproject gerealiseerd wordt aan de Broekergouw. De nieuwe woningen worden gebouwd in een prachtige groene omgeving op korte afstand van Amsterdam. Op de ongekend fraaie locatie komen negentien woningen in een originele stijl te staan. De luxe en exclusieve woningen verdienen een inrichting die eveneens aan de hoogste standaarden voldoet. Om dan bij de basis te beginnen, kan de keuze voor een gietvloer worden gemaakt.

 

Coatingvloer.nl is de leverancier voor het unieke bouwproject Broekergouw als het gaat om gietvloeren of andere naadloze vloeren, zoals betonlook vloeren, woonbeton of designbetonvloeren. Een gietvloer kan door de hele woning worden aangebracht. Of op een enkele verdieping. Of zelfs alleen in de woonkamer. Indien er meerdere toekomstige bewoners zijn die graag een strakke en naadloze vloer in huis willen zien dan kan er van schaalvoordeel geprofiteerd worden. De prijzen per m2 zijn op zich al uitermate acceptabel, maar waarom niet profiteren van een burenkorting als dat tot de mogelijkheden behoort? Bij Coatingvloer.nl is dat mogelijk.

 

Er wordt met de komst van de nieuwe huizen optimaal woongenot geboden met ruimte, natuur en rust in een landelijk gebied van Amsterdam. Zunderdorp heeft een dorps karakter ondanks dat het dorp van een grote stad deel uitmaakt. De Waterlandse stijl van de geschakelde woningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woning is uniek. Het optimale woongenot dat in de omgeving wordt geboden, kan terugkomen in de verschillende woningen. Gietvloeren bieden namelijk een hoog niveau van comfort en er is een combinatie met vloerverwarming mogelijk. Coatingvloer.nl is een ervaren specialist en heeft al voor talloze nieuwbouwprojecten de fraaiste gietvloeren in nieuwe woningen aangebracht. Dat kan ook gerealiseerd worden in het nieuwbouwproject Broekergouw. Projectbegeleiding wordt op maat geboden net als dat elke naadloze vloer naar wens uitgevoerd wordt.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.