Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woningen van Park 16hoven met gietvloeren van Coatingvloer.nl

Park 16Hoven is een nieuwe stadswijk in Rotterdam. De wijk met brede en groene lanen kent ook water met rietkragen en is voorzien van een unieke variatie aan woningen. Droomvilla´s zijn te vinden op de zelfbouwkavels en in het park is een natuurlijk speeleiland aangelegd. Wie de drukte van de stad wil opzoeken, kan de fiets pakken en er is zo. Buiten wonen in Rotterdam en in huis genieten van optimaal comfort en gemak. Dat is de perfecte combinatie. Als het huis er staat, staat een gietvloer van Coatingvloer.nl garant voor een originele en unieke basis.

Het is uniek wonen in een huis in Park 16Hoven. Iedere straat is weer anders ingericht en worden allerlei woningen gerealiseerd. De nieuwe bewoners kunnen het nieuwe huis geheel naar eigen smaak inrichten. In het interieur vormt een gietvloer van Coatingvloer.nl een uitstekende basis om de rest van de inrichting op aan te passen. De kleur bepaalt daarbij de sfeer en dat geldt eveneens voor het materiaal dat wordt gebruikt. De keuze kan bijvoorbeeld vallen op een gietvloer van kunststof of op een betonlook vloer. Heel origineel en perfect voor een designinterieur zijn de designgietvloeren en woonbeton heeft weer een hele andere eigen kracht, maar biedt uiteraard hetzelfde comfort en gemak.

Het woongenot wordt met een gietvloer van Coatingvloer.nl vanaf het eerste moment verhoogd. Naadloos strak wordt de vloer gelegd door het eigen professionele applicatieteam, maar eerst volgt er nog een proces, waarin keuzes gemaakt worden. Keuzes ten aanzien van het soort vloer, kleur en afwerking. Daar wordt deskundige begeleiding voor geboden, zodat uiteindelijk altijd de ideale vloer tot stand komt. Wie nog meer wooncomfort wil ervaren, heeft de optie om voor een combi met vloerverwarming te gaan. Deze combinatie kan eveneens vanuit Coatingvloer.nl gerealiseerd worden. Genieten van een heerlijke omgeving en van een fantastisch huis met een gietvloer van Coatingvloer.nl. Dat is een toekomst waar iedere huizenbezitter van een huis in Park 16Hoven naar uit kan kijken.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.