Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woningen in Gouden Buurten met gietvloeren van Coatingvloer.nl

De Gouden Buurten is een groot nieuwbouwproject in Berkel en Rodenrijs dat opgedeeld is in meerdere deelplannen. Er worden in totaal drieduizend huizen gebouwd. Elk deelplan krijgt een eigen identiteit met singels, grachten en groen. De woningen worden in traditioneel Hollandse stijl gebouwd en in combinatie met de diversiteit en eigen identiteit sluit dat perfect aan bij het dorpse karakter dat kenmerkend is voor Berkel en Rodenrijs. Het wonen in de Gouden Buurten wordt ervaren als het kleinstedelijk wonen, maar dan wel met de rust van een dorp. De Gouden Buurten bestaat onder meer uit Gouden Podium en Gouden Harp. Gouden Podium is nog in ontwikkeling en in deze buurt worden vierhonderd woningen gebouwd.

De woningen in Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs kunnen door de bewoners naar eigen smaak ingericht worden. Het nieuwe huis verdient natuurlijk een nieuw interieur en dat begint bij de basis door voor de ideale vloer te kiezen. De ideale vloer voor nieuwbouwwoningen in Berkel en Rodenrijs is de gietvloer van Coatingvloer.nl. Deze specialist is ervaren in het aanbrengen van allerlei soorten naadloze gietvloeren in nieuwbouwwoningen.

Bovendien kunnen buren die voor een vloer van Coatingvloer.nl kiezen gezamenlijk profiteren van een burenkorting. Daarbij kan de vloer uiteraard een eigen identiteit krijgen door voor een unieke afwerking te kiezen. Die hoeft qua kleur en design dus niet hetzelfde te zijn om voor de burenkorting in aanmerking te komen. Qua keuze uit naadloze vloeren is er een assortiment beschikbaar met gietvloeren, betonlook vloeren, designbetonvloeren en woonbeton.

Coatingvoer.nl levert alle typen vloeren tegen een acceptabele prijs per m2. De vloeren kunnen overigens perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Projectbegeleiding op maat is gegarandeerd en de gietvloer wordt door professionals gemaakt en aangebracht. Alles is bij Coatingvloer.nl onder één dak beschikbaar. Nieuwbouwhuizen lenen zich in alle opzichten perfect voor gietvloeren die een modern karakter hebben en over een originele uitstraling beschikken.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan