Wat kost een gietvloer? - Coatingvloer.nl - Groot aanbod vloeren

Wat kost een gietvloer?

Bij de aanschaf van een vloer komen verschillende dingen om de hoek kijken. Staat een vloer mooi in het interieur, hoe lang gaat de vloer mee en is de vloer praktisch? Maar natuurlijk speelt ook het kostenplaatje een rol. Want wat kost een gietvloer nou precies? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven omdat dit van verschillende factoren afhangt. Coatingvloer.nl legt het u uit.

Materiaalkeuze

Gietvloeren zijn er voor verschillende toepassingen. Zo kunt u kiezen voor een gietvloer in een fabriekshal, in een garage of voor een winkelvloer. Maar ook in woonhuizen zijn gietvloeren erg populair. Natuurlijk wordt voor iedere situatie gekeken welk materiaal het best geschikt is. Zo is een vloer van Epoxy geschikt voor zwaardere belasting, maar minder geschikt voor in huis. In woningen wordt in de meeste gevallen onze PU Gietvloer Green Line geadviseerd. Deze verschillende materialen hebben verschillende prijzen. Wat een gietvloer kost, hangt dus af van voor welke situatie u een gietvloer zoekt. Hierna kunnen we pas iets zeggen over het materiaal en de prijs.

Oppervlakte en ondergrond

De prijs van een gietvloer hangt natuurlijk ook af van de grootte van een ruimte. Bij Coatingvloer.nl geldt, hoe meer vierkante meters gietvloer, hoe lager de prijs per vierkante meter. Daarom is het vaak aantrekkelijk om gelijk meerdere ruimtes in een huis aan te pakken. Het antwoord op de vraag ‘wat kost een gietvloer’ hangt ook af van de ondergrond onder de gietvloer. Als er nog veel werkzaamheden moeten gebeuren alvorens de vloer gelegd kan worden, valt de vloer natuurlijk ook duurder uit. Denk hierbij aan het egaliseren van de ondervloer of het slopen van een oude vloer.

Extra opties

Een gietvloer kan geleverd worden met allerlei extra’s. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vloerverwarming onder de gietvloer. Dit zorgt voor comfort en energiebesparing in uw huis. Woont u in een appartement, dan is wellicht een extra geluiddempende laag een goed idee. Of u kunt kiezen voor een antisliplaag in de badkamer. Deze extra opties beïnvloeden ook de uiteindelijke prijs van uw gietvloer.

Meer weten over ‘wat kost een gietvloer?’

Om meer te weten te komen over de vraag ‘wat kost een gietvloer’ kunt u wellicht een kijkje nemen op onze pagina Gietvloer Prijs. Of vraag een offerte aan. Dit kan online en is geheel vrijblijvend. Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan een indicatie van de kosten voor uw specifieke situatie.
Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl