Vloerverwarming gietvloer: goede combinatie? – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren

Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren biedt een aangename warmte en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien kunnen radiatoren uit het zicht verdwijnen als voor vloerverwarming in combinatie met gietvloeren wordt gekozen. De naadloze vloert zorgt er zo voor dat de ruimte nog groter lijkt. Daarnaast kunnen de energiekosten omlaag doordat de geleiding van de warmte naar het oppervlak door het kunsthars optimaal te noemen is.

vloerverwaming gietvloer eco heat

Keuze voor vloerverwarming in combinatie met gietvloeren

De keuze voor vloerverwarming in combinatie met een gietvloer is natuurlijk heel persoonlijk. U kunt als u deze keuze maakt voor beide zaken bij ons terecht. Het is namelijk zo dat wij de vloerverwarming in combinatie met gietvloer aanbieden en voor u ook daadwerkelijk kunnen realiseren. Dat betekent dat u niet met twee verschillende partijen in zee hoeft te gaan en dat de werkzaamheden door verschillende bedrijven niet op elkaar afgestemd hoeven te worden. Wij regelen namelijk alles voor u doordat wij alles onder één dak beschikbaar hebben.

Is een vloerverwarming in combinatie met een gietvloer efficiënt?

Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren is efficiënt te noemen. De naadloze vloeren op basis van kunsthars nemen van nature al de omgevingswarmte over. Om het ook echt warm te krijgen in de ruimte is de keuze voor vloerverwarming in combinatie met gietvloeren een efficiënte keuze. De warmte stijgt vanaf de vloer naar boven op en bereikt het plafond. Door de gelijkmatige verdeling wordt het in de gehele ruimte even aangenaam als het gaat om de temperatuur.

Luxe en comfort met een gietvloer met vloerverwarming

Luxe en comfort zijn twee aspecten die standaard van toepassing zijn als u de keuze maakt voor de combinatie van gietvloer met vloerverwarming. De uitstraling en het comfort van de vloer zijn fantastisch. De verwarming onder de vloer laat een gelijkmatige warmteverdeling tot stand komen. De luchtcirculatie wordt bovendien verbeterd, zodat u overal in de ruimte de warmte op hetzelfde niveau ervaart. Dat maakt de combinatie van gietvloer vloerverwarming ook zo krachtig.

Energiezuinig en hygiënisch

Een gietvloer past zo goed bij een vloerverwarming omdat een gietvloer de warmte snel en egaal door de ruimte verspreid. Andere vloeren zijn dikker waardoor de warmte minder snel door de ruimte wordt verspreid waardoor energie verloren gaat. Vloerverwarming in combinatie met een gietvloer is daarom een energiezuinige manier om jouw woning te verwarmen. Door vloerverwarming zal de gehele ruimte egaal verwarmen. Daarnaast zorgt het Eco-Heat-Systeem dat toegepast wordt ervoor dat niet alleen de luchtcirculatie verbeterd, maar ook de luchtvochtigheid in de ruimte. Huisstofmijt krijgt daardoor veel minder kans. Een gietvloer met vloerverwarming heeft in dit opzicht anti-allergene eigenschappen. Dat zorgt voor een hygiënische omgeving.

Welke gietvloer is geschikt?

Er is een groot aanbod aan verschillende gietvloeren. Gietvloeren die geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming zijn licht elastisch. Zoals een PU gietvloer GreenLine of een troffelvloer. Een epoxy gietvloer en cementgebonden gietvloeren zijn minder elastisch en zijn dan ook minder geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Moderne vloerverwarming in combinatie met gietvloeren

U kunt bij ons rekenen op moderne vloerverwarming in combinatie met een gietvloer die uiteraard geheel naar wens samengesteld kan worden. Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren biedt overigens nog meer voordelen. Er vindt bijvoorbeeld een betere luchtcirculatie plaats in de ruimte en de luchtvochtigheid zal eveneens verbeteren.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl