Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren: alle info

Gietvloer vloerverwarming

Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren

Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren biedt een aangename warmte en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien kunnen radiatoren uit het zicht verdwijnen als voor vloerverwarming in combinatie met gietvloeren wordt gekozen. Dat zorgt ervoor dat de naadloze vloer voor een effect zorgt dat als nog ruimtelijker wordt ervaren. De energiekosten kunnen omlaag doordat de geleiding van de warmte naar het oppervlak door het kunsthars optimaal te noemen is.

vloerverwaming gietvloer eco heat

Keuze voor vloerverwarming in combinatie met gietvloeren

De keuze voor vloerverwarming in combinatie met een gietvloer is natuurlijk heel persoonlijk. U kunt als u deze keuze maakt voor beide zaken bij ons terecht. Het is namelijk zo dat wij de vloerverwarming in combinatie met gietvloer aanbieden en voor u ook daadwerkelijk kunnen realiseren. Dat betekent dat u niet met twee verschillende partijen in zee hoeft te gaan en dat de werkzaamheden door verschillende bedrijven niet op elkaar afgestemd hoeven te worden. Wij regelen namelijk alles voor u doordat wij alles onder één dak beschikbaar hebben.

Efficiëntie vloerverwarming in combinatie met gietvloeren

Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren is efficiënt te noemen. De naadloze vloeren op basis van kunsthars nemen van nature al de omgevingswarmte over. Om het ook echt warm te krijgen in de ruimte is de keuze voor vloerverwarming in combinatie met gietvloeren een efficiënte keuze. De warmte stijgt vanaf de vloer naar boven op en bereikt het plafond. Door de gelijkmatige verdeling wordt het in de gehele ruimte even aangenaam als het gaat om de temperatuur.

Moderne vloerverwarming in combinatie met gietvloeren

U kunt bij ons rekenen op moderne vloerverwarming in combinatie met een gietvloer die uiteraard geheel naar wens samengesteld kan worden. Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren biedt overigens nog meer voordelen. Er vindt bijvoorbeeld een betere luchtcirculatie plaats in de ruimte en de luchtvochtigheid zal eveneens verbeteren.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl