Vloerverwarming en gietvloeren - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloerverwarming en gietvloeren

Vloerverwarming en gietvloeren

Vloerverwarming stijgt in populariteit. Veel mensen combineren het met een stenen vloer. Dat is een gemiste kans, vloerverwarming met een gietvloer is juist de perfecte combinatie. Lees in deze blog waarom de combinatie zo goed werkt.

Goede geleiding

Gietvloeren zijn, in tegenstelling tot plavuizen vloeren, vrij dun. Hierdoor wordt de oppervlakte van een gietvloer snel verwarmd. De opgenomen warmte wordt dan afgegeven naar de omgeving. Een kamer is snel op temperatuur en er gaat weinig energie verloren. Een gietvloer met vloerverwarming zorgt dus voor efficiënte verwarming, waardoor u sneller een warme ruimte hebt en ook nog eens energie bespaart.vloerverwaming gietvloer eco heat

Vloerverwarming als hoofdverwarming

De goede geleiding maakt het systeem ideaal om te fungeren als hoofdverwarming voor uw huis. Vloerverwarming heeft een bevorderend effect op de luchtcirculatie en luchtvochtigheid. Bovenop het positieve effect op de lucht krijgt huisstofmijt in een verwarmde gietvloer geen kans. Warmte die ook nog eens gezond voor u is dus.

Weinig risico

Door ervaringen in het verleden heeft vloerverwarming soms een slechte naam, lekkende buizen in de vloer zorgden toen al snel voor grote problemen bij het onderhoud. Met de nieuwe slimme buizenindeling en het gebruik van moderne materialen zijn deze bezwaren verleden tijgietvloerd. Vloerverwarming heeft zelfs minder risico dan reguliere centrale verwarming. Het systeem maakt gebruik van naadloze buizen die het lekken praktisch onmogelijk maken.

Beide producten bij één bedrijf

Coating Vloer & Company kan zowel gietvloeren als vloerverwarming leveren. Dit is mogelijk in bestaande bouw of nieuwbouw panden. Met deze combinatie bespaart u de administratieve rompslomp die gepaard gaat met het inhuren van twee bedrijven voor hun individuele producten.

Voor informatie over gietvloeren en vloerverwarming kunt u contact met ons opnemen via 020 845 2650. Ook kunt u op onze offertepagina een vrijblijvende offerte aanvragen.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Dé vloer die voldoet aan de HACCP normen
5 tips voor uw gietvloer