Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloerverwarming en gietvloeren

Vloerverwarming stijgt in populariteit. Veel mensen combineren het met een stenen vloer. Dat is een gemiste kans, vloerverwarming met een gietvloer is juist de perfecte combinatie. Lees in deze blog waarom de combinatie zo goed werkt.

Goede geleiding

Gietvloeren zijn, in tegenstelling tot plavuizen vloeren, vrij dun. Hierdoor wordt de oppervlakte van een gietvloer snel verwarmd. De opgenomen warmte wordt dan afgegeven naar de omgeving. Een kamer is snel op temperatuur en er gaat weinig energie verloren. Een gietvloer met vloerverwarming zorgt dus voor efficiënte verwarming, waardoor u sneller een warme ruimte hebt en ook nog eens energie bespaart.vloerverwaming gietvloer eco heat

Vloerverwarming als hoofdverwarming

De goede geleiding maakt het systeem ideaal om te fungeren als hoofdverwarming voor uw huis. Vloerverwarming heeft een bevorderend effect op de luchtcirculatie en luchtvochtigheid. Bovenop het positieve effect op de lucht krijgt huisstofmijt in een verwarmde gietvloer geen kans. Warmte die ook nog eens gezond voor u is dus.

Weinig risico

Door ervaringen in het verleden heeft vloerverwarming soms een slechte naam, lekkende buizen in de vloer zorgden toen al snel voor grote problemen bij het onderhoud. Met de nieuwe slimme buizenindeling en het gebruik van moderne materialen zijn deze bezwaren verleden tijgietvloerd. Vloerverwarming heeft zelfs minder risico dan reguliere centrale verwarming. Het systeem maakt gebruik van naadloze buizen die het lekken praktisch onmogelijk maken.

Beide producten bij één bedrijf

Coating Vloer & Company kan zowel gietvloeren als vloerverwarming leveren. Dit is mogelijk in bestaande bouw of nieuwbouw panden. Met deze combinatie bespaart u de administratieve rompslomp die gepaard gaat met het inhuren van twee bedrijven voor hun individuele producten.

Voor informatie over gietvloeren en vloerverwarming kunt u contact met ons opnemen via 020 845 2650. Ook kunt u op onze offertepagina een vrijblijvende offerte aanvragen.

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan