Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloeistofdichte vloercoating

Vloeistofdichte vloercoating is een vloersysteem dat de ondergrond een uitstekende bescherming biedt. Dat is niet het enige voordeel. De vloeistofdichte vloercoating van Coatingvloer.nl is namelijk zo samengesteld dat deze naadloos en strak wordt aangebracht, waarbij vocht als het ware niet tot het oppervlak doordringt. Als er vocht op de vloer ligt, is het schoonmaken ervan dan ook een fluitje van een cent. Nog een voordeel is dat de hoogwaardige coating gemakkelijk over een bestaande vloer kan worden aangebracht.

Vloeistofdichte vloercoating ook als hygiënisch vloersysteem

Er zijn ruimtes waar aan strenge eisen voldaan moet worden als het gaat om de hygiëne. Een voorbeeld van een eis waar de ruimte dan aan moet voldoen is dat er sprake moet zijn van vloeroplossing die vloeistofdicht is. De vloeistofdichte vloercoating kan om ook aan hygiënische eisen te voldoen door ons worden aangelegd met een holle plint. Dat betekent dat er een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening kan worden afgegeven.

Vloeistofdichte vloercoating voor industriële toepassing

Voor industriële toepassingen is de vloeistofdichte vloercoating uitstekend geschikt. Juist ook doordat het materiaal dusdanig is samengesteld dat de vloer ook bestand is tegen belasting door chemicaliën, zuren en oliën. In werkplaatsen of in fabrieken, maar ook in garages is de keuze voor een vloeistofdichte vloercoating een prima keuze. Zelfs in wasstraten en in ESD-zones wordt vaak voor deze vloeroplossing van Coatingvloer.nl gekozen. De vloer is multifunctioneel en uit te breiden met extra eigenschappen als antislip. Daarnaast is er veel mogelijk op het gebied van kleur.

Vloeistofdichte vloercoating op maat

Coatingvloer.nl hecht er waarde aan dat de vloeistofdichte vloercoating volledig op maat wordt samengesteld. Dat garandeert namelijk dat u tevreden bent met het resultaat dat geleverd wordt. Voor het samenstellen van een vloeistofdichte vloercoating op maat nodigen wij u graag uit om naar de showroom te komen. U hoeft dan alleen maar even telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend en hiervoor is een formulier beschikbaar.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan