Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Transparante vloercoating in een kantoor in Schiphol

In dit kantoor in Schiphol heeft de vloer al heel wat te verduren gehad. Er zijn verfspetters, reparaties en slijtages op de vloer te zien. Net zoals leer mooier wordt als het ouder wordt, is deze vloer ook prachtig door al zijn unieke oneffenheden. Toch was de ondervloer op zichzelf niet heel praktisch want te vloer was moeilijk schoon te houden en niet erg sterk. Wij hebben over de vloer een Transparant Glas Systeem aangebracht. Deze transparante vloercoating geeft de bestaande vloer een upgrade. In totaal hebben we op ruim 400 vierkante meter de transparante vloercoating aangebracht.

Wat is een Transparant Glas Systeem?

Een Transparant Glas Systeem is transparante vloercoating dat we over een bestaande vloer aanbrengen. De vloercoating beschermt de onderliggende vloer en maakt de vloer naadloos en vochtwerend. Door een Transparant Glas Systeem blijft de vloer veel langer mooi en krijgt de vloer praktische eigenschappen. Het is dé manier om van de uitstraling van de bestaande vloer te blijven genieten terwijl de vloer wel een upgrade krijgt.

De vloer is met alle werking welke je onder de coating ziet erg speels, dat biedt een leuk contrast met beroep wat wij beoefenen.

De diverse opties van vloercoating

Bij vloercoating brengen we een topcoating aan over een bestaande vloer. Dit kan in een transparante variant, zodat de ondervloer nog goed te zien is, maar u kunt ook kiezen voor vloercoating met een kleur. Daarnaast heeft u de keuze uit een matte of glanzende afwerking en zijn er extra opties als een anti-sliplaag.

Heeft u interesse in vloercoating?

Heeft u interesse in transparante vloercoating? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan