Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Rotterdam

Vloercoating Rotterdam staat voor coatings van topkwaliteit die door de veelzijdige eigenschappen voor de meest uiteenlopende locaties een uitstekende keuze zijn. Vloercoating Rotterdam is in Rotterdam en omstreken actief als het gaat om het leveren en aanbrengen van topcoatings in bedrijfsruimtes en in woningen. Onze vloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Op basis van de keuze voor het type kunsthars is er sprake van nog meer uitgebreide eigenschappen en unieke kenmerken.

Vloercoating Rotterdam voor industriële toepassing

Vloercoating Rotterdam heeft vloeren in het assortiment die perfect zijn voor toepassing in de industriële ruimte. Indien er sprake is van een fabriek waar bijvoorbeeld met zware machines wordt gewerkt of een werkplaats waar chemicaliën of oliën op de grond kunnen komen, bieden onze vloersystemen uitkomst. De coatings van Vloercoating Rotterdam zijn namelijk tegen extreme belasting bestand en daarmee wordt dan ook een perfecte basis gevormd in een industriële ruimte.

Vloercoating Rotterdam voor modern design

Het unieke van de vloersystemen van Vloercoating Rotterdam is dat er ook een modern design gecreëerd kan worden. Dat maakt dat de coatings uiteraard ook geknipt zijn om aangebracht te worden in winkels en showrooms. De stijl en uitstraling komt naar voren aan de hand van de gekozen kleur en afwerking. Uiteraard is het mogelijk om bij het maken van een keuze te rekenen op de deskundigheid van de adviseurs van Vloercoating Rotterdam. Wij staan graag voor u klaar en u kunt meteen een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Vloercoating Rotterdam voor een vloer op maat

Vloercoating Rotterdam heeft u veel te bieden. In de eerste plaats een breed assortiment met coatings van topkwaliteit. In de tweede plaats een uitstekende service en in de derde plaats betaalbare prijzen. Daar komt nog bij dat uw vloer altijd volledig op maat geleverd en aangebracht wordt. Speciale afwerkingen zijn altijd mogelijk, zoals extra antislip, geluiddempend of antistatisch.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan