Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Parkeergarage vloercoating

Parkeergarage vloercoating is een ideale keuze als er een vloer moet komen te liggen, die veilig, slijtvast, vloeistofdicht en praktisch is, maar die ook de weg wijst aan de gebruikers. Al deze aspecten komen samen in de parkeergarage vloercoating van Coatingvloer.nl. Een parkeerkelder onder de grond of een parkeergarage erboven wordt veelvuldig gebruikt, waarbij auto´s af en aan rijden. Het spreekt voor zich dat de vloer daardoor zwaar wordt belast. Er is dan ook een totaaloplossing nodig en die hebben wij beschikbaar in het vloerenassortiment.

Flexibiliteit bij keuze parkeergarage vloercoating

Parkeergarage vloercoating vormt een totaaloplossing, maar wel een oplossing die op basis van maatwerk tot stand komt. Coatingvloer.nl biedt dan ook de nodige flexibiliteit ten aanzien van de keuze voor parkeergarage vloercoating. De afwerking kan geheel naar wens gerealiseerd worden. Denk maar eens aan de belijning die u wenst, maar ook aan de basiskleur of aan pijlen in de vloer die gebruikers van de parkeergarage de juiste kant doen opgaan. De flexibiliteit is eveneens van toepassing als het gaat om de veiligheid en geluidsoverlast. Wij bieden onder meer verschillende antislipgradaties aan en er kan een keuze worden gemaakt voor een geluiddempende laag.

Slijtvaste en vloeistofdichte parkeergarage vloercoating

De vloer wordt bij auto´s die in- en uitrijden mechanisch zwaar belast. Daarom is het goed om te weten dat onze parkeergarage vloercoating als uitermate slijtvast kan worden beschouwd. Bovendien brengen auto´s ook andere gevolgen mee, zoals olie die op de vloer terechtkomt of andere vloeistoffen. In dat kader is het weer handig om te weten dat onze parkeergarage vloercoating geheel naadloos en vloeistofdicht is. Alle eigenschappen zorg er verder voor dat het vloer is die gemakkelijk is schoon te maken.

Advies over parkeergarage vloercoating

Het is bij de aanschaf van een parkeergarage vloercoating belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt. Er kan dan ook van een gedegen advies van de expert van Coatingvloer.nl gebruik worden gemaakt. Wij hebben een showroom in Amsterdam beschikbaar die u op afspraak kunt bezoeken. U kunt ook altijd bellen voor meer informatie of online een offerte voor een parkeergarage vloercoating aanvragen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan