Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Noord Holland

Vloercoating Noord Holland komt met het brede en gevarieerde vloerassortiment tegemoet aan de wensen van uiteenlopende doelgroepen. U bent hier evengoed aan het juiste adres als het gaat om een nieuw vloersysteem voor in uw fabriek als in uw parkeergarage of in een winkel of showroom. De toepassing is overigens nog meer veelzijdig, want er is nu eenmaal veel mogelijk als het gaat om de coatings die Vloercoating Noord Holland beschikbaar heeft.

Coating op maat van Vloercoating Noord Holland

Het grote voordeel dat Vloercoating Noord Holland te bieden heeft, is dat u bij ons kunt rekenen op een coating op maat. Dat is niet het enige voordeel, want de prijzen die wij hanteren kennen een korting als er sprake is van een groter project. De vloerafwerking op maat komt tot stand doordat uw wensen uitgebreid worden besproken. Daarnaast wordt er eveneens naar het gebruiksdoel van de ruimte gekeken, want daar waar de ene vloer een extreme belastbaarheid moet aankunnen, gaat het in een andere ruimte weer meer om de uitstraling en het onderhoudsgemak.

Opties voor unieke afwerking van Vloercoating Noord Holland

Tot de opties voor een unieke afwerking behoren onder meer een antislip uitvoering, antistatisch vloer en geluiddempende laag. Dit zijn al een aantal afwerking die vooral in de industriële sector vaak nodig zijn. Er zijn echter op het gebied van een unieke afwerking ook andere mogelijkheden bij Vloercoating Noord Holland. Bijvoorbeeld als het gaat om het design van de vloer, waarbij de uitstraling in kleur uiteraard sfeerbepalend is. U kunt overigens ook kiezen voor een transparante vloer, waarbij de ondergrond zichtbaar blijft.

Staffelkorting bij Vloercoating Noord Holland

De coatings zijn al aantrekkelijk geprijsd en u bent dan ook voordelig uit als u met Vloercoating Noord Holland in zee gaat. Dat kan nog voordeliger worden als u in aanmerking komt voor een staffelkorting. Deze wordt toegekend op het moment dat het project een bepaald aantal m2 omvat en neemt toe naarmate het project groter wordt. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Vloercoating Noord Holland. U kunt in Amsterdam op afspraak onze showroom bezoeken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan