Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating bedrijf

U zoekt uiteraard naar een vloercoating bedrijf, waarin u vanaf het eerste moment vertrouwen heeft. Dat is belangrijk, want het gaat tenslotte niet alleen om de vloer die wordt aangelegd, maar om de totaalbeleving. Service, prijs en kwaliteit maken onderdeel uit van de totaalbeleving die u bij Coatingvloer.nl ervaart. Wij zijn graag uw vloercoating bedrijf die optreedt als een betrouwbare partner en als uitgangspunt heeft voor maatwerk te zorgen.

Betrouwbaar vloercoating bedrijf

Het spreekt haast voor zich dat het van groot belang is om in zee te gaan met een betrouwbaar vloercoating bedrijf, zoals Coatingvloer.nl. De vloer is namelijk niet in één dag gelegd en ook voor wat betreft het advies dat gegeven wordt, is betrouwbaarheid een belangrijk aspect. Als betrouwbaar vloercoating bedrijf staan wij u bij vanaf het eerste contact. Projectbegeleiding vormt standaard een onderdeel van onze klantgerichte service, zodat u door het hele proces heen begeleid wordt.

Vloercoating bedrijf dat maatwerk levert

Een vloercoating bedrijf dat maatwerk levert en daarbij alle belangrijke aspecten in ogenschouw neemt, heeft een grote voorsprong. Maatwerk kan alleen geleverd worden als er mogelijkheden zijn om uit te kiezen en als de kennis en ervaring in huis is om gerichte adviezen te geven. Wij hebben als ervaren vloercoating bedrijf de juiste expertise om maatwerk te leveren en bieden daarvoor in de eerste plaats een grote variatie aan materialen en afwerkopties.

Showroom bezoeken van vloercoating bedrijf

Het is altijd mogelijk om nader kennis te maken met ons vloercoating bedrijf door naar onze showroom te komen. De showroom is op afspraak te bezoeken en u kunt ons meteen bellen om een dag en tijdstip af te spreken. Wilt u liever zo snel mogelijk een offerte op maat ontvangen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Als vloercoating bedrijf hebben wij een online aanvraagformulier beschikbaar gesteld dat u kunt invullen. Wij streven ernaar de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen en sturen u binnen vijf werkdagen een offerte toe.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan