Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Epoxy vloercoating in Almere

Voor een fulfilment center in Almere mochten we een epoxy vloercoating leggen. Het was voor ons een groot project, omdat de totale oppervlakte maar liefst 4000 m2 bedroeg. Om u een kijkje in de keuken van het leggen van een Epoxy vloercoating te geven, leggen we het proces in dit blog uit. Ook vindt u onderaan de pagina een video waarin u het proces kunt bekijken. Bent u op zoek naar een stevige en slijtvaste vloer voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.

Vloer voorbereiden

De eerste stap van het plaatsen van een Epoxy vloercoating is het voorbereiden van de bestaande vloer. Zoals u in de afbeeldingen en de video kunt zien, is de originele vloer niet meer dan een onbewerkte betonnen vloer. Om ervoor te zorgen dat de epoxy goed aan de vloer hecht, bereiden we hem eerst voor door de vloer te stralen.

Primer aanbrengen

Wanneer de hele vloer is gestraald, is het tijd voor het aanbrengen van de primer. De epoxy primer zorgt ervoor dat alle lagen goed aan elkaar hechten en wordt aangebracht door de primer over de vloer te gieten en vervolgens egaal te verspreiden met behulp van een trekker of een roller. Tijdens deze stap kijken we ook of er eventueel nog plaatselijke reparaties aan de ondergrond gedaan moeten worden.

Epoxy vloercoating aanbrengen

Vervolgens brengen we de lagen epoxy vloercoating aan. Dit gebeurt op dezelfde manier als de primer, dus door de epoxy vloercoating over de vloer te gieten en uit te strijken met een roller of trekker. Op lastig te bereiken plekken of hoekjes brengen we de epoxy vloercoating handmatig aan met een kwast.

Belijning

De klant in Almere wilde graag belijning op de epoxy vloercoating. Zoals te zien is in de video en op de foto’s wordt de belijning nauwkeurig uitgemeten en afgeplakt. Dit is een erg precies werkje, maar het zorgt voor een mooi en strak resultaat. De belijning wordt op de vloer geverfd en eventuele kleine foutjes worden hersteld.

YouTube video

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze Epoxy vloercoating? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de geschiktste vloer voor uw bedrijf. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.