Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Breda

Vloercoating Breda biedt met het assortiment vloersystemen gemak en comfort in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat in de industriële sector voor een coating gekozen kan worden die extreem belastbaar is. Onze vloersystemen kunnen zo samengesteld worden dat de vloer extreem chemisch en mechanisch belast kan worden. Zo biedt Vloercoating Breda ook de ideale vloersystemen voor winkelsshowroomskantorenparkeergarageswerkplaatsen en andere ruimtes. Onze vloercoatings zijn veelzijdig en voor ieder project wordt maatwerk toegepast.

Vloercoating Breda voor een brede toepassing

Dat er sprake is van een brede toepassing van de vloersystemen van Vloercoating Breda heeft met de veelzijdigheid te maken. Er kan bijvoorbeeld eerst al een onderscheid gemaakt worden ten opzichte van het type kunststof en daarnaast is er alle ruimte voor de ideale afwerking op maat. De brede toepassing wordt gerealiseerd in de meest uiteenlopende sectoren. De basis wordt gevormd door een twee componenten kunsthars die zich prima hecht op verschillende soorten oppervlakken. Er wordt een groot onderhoudsgemak geboden door het naadloze karakter-

Vloercoating Breda voor een slijtvaste vloerafwerking

De vloerafwerking die door Vloercoating Breda wordt geboden, is slijtvast en vloeistofdicht. De naadloze realisatie draagt bij aan een verfraaiing van de uitstraling van de ruimte. Daar komt bij dat praktisch alle kleuren beschikbaar zijn bij Vloercoating Breda. Verder leent deze vloerafwerking zich perfect voor het toepassen van kleuren in verschillende combinaties en vormen. In een parkeergarage is dat bijvoorbeeld handig met het wijzen van de weg door pijlen op te nemen of door belijning voor parkeervakken aan te brengen.

Vloercoating Breda voor een veilige vloer

Vloercoating Breda biedt de gelegenheid om een veilige vloer te realiseren die antislip wordt uitgevoerd. Er zijn meerdere antislipgradaties van toepassing en uiteraard kunnen wij u adviseren over de toepassing van de juiste gradatie. Vloercoating Breda verstrekt u graag advies en daarvoor bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom. Online is het mogelijk om een aanvraag voor een offerte in te dienen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan