Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Vloer brandweermuseum weer als nieuw dankzij vloercoating

Een vloercoating is in vele ruimtes toe te passen. U kunt bijvoorbeeld denken aan showrooms, fabrieken en kantoren, maar ook aan musea. Het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis beschikt sinds media februari over een vloercoating van Coating Vloer & Company.

Het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis heeft in de nieuwe showroom een vloercoating laten aanbrengen. Het museum koos daarbij voor een Coatingvloer HQ. Bij deze vloeren is het heel belangrijk dat ze naadloos worden aangebracht. Coating Vloer & Company beschikt over ervaren en deskundige medewerkers die daar hun hand niet voor omdraaien, dus de keuze voor een vloercoating van Coating Vloer & Company was door het Brandweermuseum snel gemaakt. Ook de ruime keuze aan mogelijkheden in design en afwerking van vloercoatings die Coating Vloer & Company biedt, speelde daarbij een rol. Een vloercoating kan namelijk zowel transparant als in kleur geleverd worden, en ook instrooien met kleurvlokken is mogelijk. En dat een vloercoating rendeert op lange termijn, was voor het Brandweermuseum al duidelijk na een bezoek aan enkele referenties van Coating Vloer & Company.

De vloer in het Brandweermuseum is 1100 vierkante meter groot en heeft nu een trendy lichtgrijze vloercoating die bestaat uit 2-komponenten epoxy. Daardoor is de vloer uitermate geschikt voor toepassing in industriële omgevingen waar met zwaar materieel over de vloer gereden moet kunnen worden. Ideaal dus voor een museum waar auto’s en vrachtwagens de collectie vormen. En omdat die collectie tijdens het werk aan de vloer ook ergens gestald moest worden, heeft Coating Vloer & Company dit project in drie fases uitgevoerd.

Eigenschappen Vloercoating HQ

Niet alleen voor het Brandweermuseum is de Vloercoating HQ een geschikte keuze, ook in andere omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan onderhoudsgemak en een hoge bestendigheid tegen chemische en mechanische belasting is deze vloercoating goed op zijn plek. De vloercoating voor beton wordt aangebracht op basis van hoogwaardige kunststoffen en is leverbaar in vrijwel iedere kleur. Ook aan de veiligheid is gedacht: de vloercoating is leverbaar in een antislip-uitvoering. Een extra geluidsdempende laag behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ervaar onze vloercoatings zelf

Wilt u met eigen ogen zien wat een vloercoating voor uw bedrijf kan doen? Kom dan langs in onze showroom, aan de Duivendrechtsekade 62 in Amsterdam, of maak een afspraak op locatie. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden die een vloercoating biedt in uw specifieke situatie. Geheel vrijblijvend, uiteraard. Maakt u voordat u de showroom bezoekt even een afspraak, zodat we rustig alle tijd voor u kunnen nemen.

Wilt u weten wat de prijs is van de Vloercoating? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.