Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Vloercoating Amsterdam

Vloercoating Amsterdam voor de meest uiteenlopende toepassingen als het gaat om krachtige vloersystemen voor een betaalbare prijs. De keuze voor deze vloerafwerking wordt veelal gemaakt doordat er sprake is van sterke eigenschappen die ook bij gietvloeren worden gezien, maar waar voor een veel lagere prijs van geprofiteerd kan worden. Vloercoating Amsterdam heeft een breed assortiment beschikbaar en kan elk vloersysteem geheel op maat afwerken. Een industriële uitvoering is bijvoorbeeld bijzonder sterk, slijtvast en vloeistofdicht. Ook bestaande kunststofvloeren kunnen van een nieuwe laag worden voorzien.

Vloercoating Amsterdam: maatwerk gegarandeerd

Maatwerk is een belangrijk aspect en daar houdt Vloercoating Amsterdam dan ook altijd rekening mee. Een vloer in een fabriek wordt anders belast in vergelijking met een vloer in een kantoor. Zo worden er aan een vloer in een parkeergarage weer anders eisen gesteld ten opzichte van de eisen die doorgaans van toepassing zijn op een winkelvloer. Er zijn in de eerste plaats dan ook verschillende kunstharsen beschikbaar om een keuze uit te maken. Aan de hand van de verdere wensen kan Vloercoating Amsterdam het vloersysteem verder op maat afwerken.

Vloercoating Amsterdam voor een snelle belastbare nieuwe vloer

Vloercoating Amsterdam heeft verschillende opties beschikbaar, zodat ook met andere wensen rekening gehouden kan worden. Bijvoorbeeld met de snelheid waarop de nieuwe vloer kan worden belast. Er zijn speciale uitvoeringen beschikbaar die na twee uur al belast kunnen worden. Op deze manier wordt de bedrijfshinder zo beperkt mogelijk gehouden. Vloercoating Amsterdam informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en opties die beschikbaar zijn.

Vloercoating Amsterdam voor betaalbare prijzen

Bij Vloercoating Amsterdam gelden er een aantal zaken waar u zeker van op aan kunt. Ten eerste leveren wij topkwaliteit en kunt u rekenen op een klantgerichte service. Dat betekent in de praktijk dat er van begin tot eind gedurende het hele traject begeleiding plaatsvinden. Bovendien is het zo dat wij betaalbare prijzen hanteren. De vloersystemen van Vloercoating Amsterdam zijn al voordelig, maar worden nog voordeliger doordat er een staffelkorting voor grote projecten wordt toegepast.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.