Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Amstelveen

Vloercoating Amstelveen biedt met het aanbod van vloersystemen een uitstekend alternatief voor de realisatie van een gietvloer. Die is veel duurder en bovendien duurt het langer voordat de vloer weer kan worden gebruikt. Dat komt doordat meerdere lagen worden aangebracht die allemaal een bepaalde droogtijd kennen. De coatings van Vloercoating Amstelveen hebben dezelfde krachtige eigenschappen, maar zijn veel goedkoper en bovendien is de vloer weer sneller te belasten.

Vloercoating Amstelveen voor een breed toepassingsgebied

De toepassingen zijn breed van het aanbrengen van de vloer in fabrieken tot in showrooms en van winkels tot parkeergarages. De brede toepassing is mogelijk doordat de coatings van Vloercoating Amstelveen over unieke eigenschappen beschikken, in verschillende soorten kunsthars geleverd kunnen worden en de mogelijkheid bieden om op maat aangebracht te worden. Met op maat aangebracht wordt bedoeld dat er met de gebruiksomstandigheden in de ruimte rekening wordt gehouden.

Vloercoating Amstelveen voor groot gemak

Groot gemak wordt er in alle opzichten geboden indien de keuze valt op een vloersysteem van Vloercoating Amstelveen. De vloer is naadloos, slijtvast, vloeistofdicht en tegen zware belasting bestand. Bovendien kan de coating op vele soorten ondergrond aangebracht worden en is er sprake van een vloer die optimaal schoonmaakgemak garandeert. De ondergrond wordt door de ijzersterke toplaag die door Vloercoating Amstelveen wordt aangebracht uitstekend beschermd.

Vloercoating Amstelveen voor een vloer op maat

Een vloer op maat houdt bij Vloercoating Amstelveen in dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de praktische en technische eisen, maar ook met de uitstraling die in de ruimte gewenst wordt. Op praktisch en technisch gebied zijn er opties bij Vloercoating Amsterdam in de vorm van een geluiddempende vloer, antislipvloer of antistatische afwerking. Qua kleur is er daarnaast veel mogelijk om de ruimte een specifieke uitstraling mee te geven. Wilt u persoonlijk ervaren wat de opties zijn en van een gedegen advies worden voorzien? Dan kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan