Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Almere

Vloercoating Almere biedt de gelegenheid om de ondergrond in uw werkplaats, kantoor, fabriek, garage, winkel of parkeergarage te beschermen en tegelijkertijd de ruimte een betere aanblik te geven. De coatings van Vloercoating Almere hebben een beschermende functie voor de ondergrond. Zo zijn onze vloeren namelijk vloeistofdicht en zowel bestand tegen belasting door chemicaliën, oliën en zuren als tegen mechanische belasting. Voorop staat dat onze vloersystemen slijtvast zijn en daardoor een duurzaam karakter hebben.

Vloercoating Almere voor vakmanschap

Het resultaat is onder meer afhankelijk van de staat van de ondergrond, kwaliteit van de materialen en van het niveau van vakmanschap van het applicatieteam. Wat deze combinatie betreft, bent u bij Vloercoating Almere aan het beste adres. Deze drie aspecten worden namelijk standaard gecombineerd. Daar komt nog bij dat Vloercoating Almere als een betrouwbare partij bekend staat en afspraken nakomt. Wij hebben de service naar onze opdrachtgevers dan ook hoog in het vaandel staan.

Onderhoudsvriendelijke vloer van Vloercoating Almere

Vloercoating Almere legt de vloer volledig naadloos aan en door de unieke materialen is er sprake van standaard onderhoudsgemak. Vloeistoffen dringen niet door tot de bodem en vuil is gemakkelijk te verwijderen doordat dit zich niet snel aan het oppervlak hecht. Overal waar gewerkt wordt, biedt de onderhoudsvriendelijke vloer van Vloercoating Almere dan ook uitkomst. Bovendien zijn er talloze opties beschikbaar om de vloer technisch en praktisch aan de ruimte aan te passen. Een aansprekend voorbeeld hiervan is de antislipvloer.

Vrijblijvend offerte aanvragen bij Vloercoating Almere

Bij Vloercoating Almere kunt u altijd een offerte aanvragen door middel van het beschikbare aanvraagformulier. Indien u de voorkeur geeft aan een persoonlijke kennismaking of advies wenst, nodigen wij u graag uit om de showroom van Vloercoating Almere te bezoeken. Dat kan op afspraak. Mocht u een offerte online aanvragen dan kunt u er rekening mee houden dat u binnen vijf werkdagen een prijsopgave ontvangt.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan