Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Zuid Holland

Vloercoating Zuid Holland biedt u de gelegenheid om voor een voordelige prijs een nieuw vloersysteem aan te schaffen dat aan vele wensen tegemoet kan komen. Er kan aan vele wensen tegemoet worden gekomen doordat de coatings van Vloercoating Zuid Holland veelzijdig van samenstelling zijn en bovendien op een unieke wijze kunnen worden afgewerkt. De vloerafwerking is geschikt voor onder meer de industriële sector, maar ook voor woningenkantorenshowrooms en winkels.

Vloercoating Zuid Holland voor de perfecte vloersamenstelling

De perfecte vloersamenstelling wordt door Vloercoating Zuid Holland gerealiseerd door uitgebreid naar de situatie en naar uw wensen te kijken. Voor wat betreft de situatie geldt uiteraard dat een parkeergarage andere eisen kent die aan de vloer worden gesteld dan bijvoorbeeld een vloer in een winkel. Zo geldt dat ook voor vloeren in fabriekenkantorenwerkplaatsen en showrooms. Door naar alle aspecten te kijken en door onze expertise erop los te laten, volgt er altijd een perfecte vloersamenstelling.

Vloercoating Zuid Holland met keuze uit breed kleurenpallet

De technische eigenschappen van een vloersysteem zijn belangrijk, maar het oog wil doorgaans ook wat en daarom biedt Vloercoating Zuid Holland een breed pallet aan kleuren aan. U kunt op de website al een indruk opdoen van het kleurenaanbod dat Vloercoating Zuid Holland te bieden heeft. Er is namelijk een uitgebreide kleurenkaart beschikbaar. Er kan met kleuren gespeeld worden door kleurpatronen of een bedrijfslogo in de vloer op te nemen net als dat er routebewijzering en iconen in de coatings verwerkt kunnen worden.

Showroom van Vloercoating Zuid Holland

Er kan veel gezegd worden over de vloeren van Vloercoating Zuid Holland, maar de beste indruk doet u nog altijd op door ervaring in de praktijk. Die gelegenheid wordt u dan ook geboden door Vloercoating Zuid Holland. U kunt namelijk op afspraak onze showroom bezoeken. Indien u liever direct inzicht krijgt in de kosten kunt u het online aanvraagformulier voor een offerte zo volledig mogelijk invullen en naar ons verzenden.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan