Vloercoating Zuid Holland: breed kleurenpallet
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Zuid Holland

Vloercoating Zuid Holland biedt u de gelegenheid om voor een voordelige prijs een nieuw vloersysteem aan te schaffen dat aan vele wensen tegemoet kan komen. Er kan aan vele wensen tegemoet worden gekomen doordat de coatings van Vloercoating Zuid Holland veelzijdig van samenstelling zijn en bovendien op een unieke wijze kunnen worden afgewerkt. De vloerafwerking is geschikt voor onder meer de industriële sector, maar ook voor woningen, kantoren, showrooms en winkels.

Vloercoating Zuid Holland voor de perfecte vloersamenstelling

De perfecte vloersamenstelling wordt door Vloercoating Zuid Holland gerealiseerd door uitgebreid naar de situatie en naar uw wensen te kijken. Voor wat betreft de situatie geldt uiteraard dat een parkeergarage andere eisen kent die aan de vloer worden gesteld dan bijvoorbeeld een vloer in een winkel. Zo geldt dat ook voor vloeren in fabrieken, kantoren, werkplaatsen en showrooms. Door naar alle aspecten te kijken en door onze expertise erop los te laten, volgt er altijd een perfecte vloersamenstelling.

Vloercoating Zuid Holland met keuze uit breed kleurenpallet

De technische eigenschappen van een vloersysteem zijn belangrijk, maar het oog wil doorgaans ook wat en daarom biedt Vloercoating Zuid Holland een breed pallet aan kleuren aan. U kunt op de website al een indruk opdoen van het kleurenaanbod dat Vloercoating Zuid Holland te bieden heeft. Er is namelijk een uitgebreide kleurenkaart beschikbaar. Er kan met kleuren gespeeld worden door kleurpatronen of een bedrijfslogo in de vloer op te nemen net als dat er routebewijzering en iconen in de coatings verwerkt kunnen worden.

Showroom van Vloercoating Zuid Holland

Er kan veel gezegd worden over de vloeren van Vloercoating Zuid Holland, maar de beste indruk doet u nog altijd op door ervaring in de praktijk. Die gelegenheid wordt u dan ook geboden door Vloercoating Zuid Holland. U kunt namelijk op afspraak onze showroom bezoeken. Indien u liever direct inzicht krijgt in de kosten kunt u het online aanvraagformulier voor een offerte zo volledig mogelijk invullen en naar ons verzenden.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl