Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Maastricht

Vloercoating Maastricht biedt ondernemers en particulieren in Maastricht en omgeving een ideale vloeroplossing voor elke situatie. Allerlei soorten projecten kunnen uitgevoerd worden met een coating van Vloercoating Maastricht. De uitvoering varieert van het aanbrengen van een nieuwe toplaag over een bestaande vloer van kunststof tot het voorzien van een betonnen ondergrond van een uitermate slijtvaste en sterke vloer. Door de samenstelling van het materiaal en opties om eigenschappen eraan toe te kennen, kan ieder project van een maatwerkvloer te voorzien.

Vloercoating Maastricht voor maatwerk

Maatwerk dat gegarandeerd wordt, zodat u verzekerd bent van de perfecte vloer is het meest ideaal. Bij Vloercoating Maastricht zijn er vele mogelijkheden om de coating af te werken. Er is zelf verschil in het type kunsthars dat voor de vloer gebruikt kan worden. Dat vormt al een basis voor het verdere maatwerk dat geleverd kan worden. Bij Vloercoating Maastricht zijn onder meer opties beschikbaar ten aanzien van de stroefheid en de geluidsdemping als het gaat om de technische afwerking.

Kleurtoepassingen van Vloercoating Maastricht

De kleurtoepassingen voor de vloeren van Vloercoating Maastricht bieden eveneens veel mogelijkheden als het gaat om het leveren van maatwerk. Een specifieke kleur kan de ruimte ineens een heel ander aanzien geven. Er kunnen echter ook kleurpatronen worden aangebracht of een logo van het bedrijf in het vloersysteem worden verwerkt. Zo is het voor parkeergarages weer een uitkomst dat Vloercoating Maastricht hier eveneens oplossingen voor heeft om bijvoorbeeld parkeervakken te onderscheiden of bewegwijzering aan te brengen.

Vloercoating Maastricht voor scherpe prijzen en korting

Een korting op de prijs van de vloer klinkt altijd aantrekkelijk. Laat het nu net zo zijn dat Vloercoating Maastricht standaard al kortingen aanbiedt op basis van de omvang van het project. Dat maakt de scherpe prijzen nog scherper en op deze manier is het ook voordelig om hele grote projecten door Vloercoating Maastricht te laten uitvoeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak om de showroom te bezoeken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan