Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Leiden

Vloercoating Leiden presenteert u graag de mogelijkheden om de ruimte in uw winkel, fabriek, garage, werkplaats, showroom, parkeergarage of andere ruimte van een uitstekend vloersysteem te voorzien. De coatings van Vloercoating Leiden zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en bovendien kan er voor ieder project maatwerk geleverd worden indien er extra wensen of specifieke eisen gesteld worden. Naast een unieke vloeroplossing voor een betaalbare prijs kunt u bij ons eveneens rekenen op de beste service en kwaliteit.

Vloercoating Leiden voor alle vloerprojecten

Allerlei soorten vloerprojecten komen bij Vloercoating Leiden in aanmerking voor een nieuwe vloer, waarbij kunsthars de basis vormt en er extra materialen aan toegevoegd kunnen worden. Dat kan bijvoorbeeld gedaan worden om een antislipvloer tot stand te brengen of een antistatische vloer te realiseren. De vele mogelijkheden kunnen ook de basis vormen om een vloer extra geluiddempend aan te brengen. Zo zijn er voor alle vloerprojecten bij Vloercoating Leiden uiteenlopende opties beschikbaar. Dit is eveneens van toepassing op esthetisch vlak.

Voordelige prijzen bij Vloercoating Leiden

Coating is een vloeroplossing die van zichzelf al als een voordelig vloersysteem kan worden beschouwd en zeker als de prijzen vergeleken worden met die van gietvloeren. Vloercoating Leiden doet op de lage prijzen er nog een schepje bovenop. In de praktijk kunt u bij Vloercoating Leiden dan ook kennismaken met extra lage prijzen doordat er een staffelkorting gehanteerd wordt. Een staffelkorting houdt in dat deze toeneemt naarmate het vloerproject een grotere omvang krijgt De eerste korting wordt al snel toegepast vanaf ongeveer 51 m2.

Offerte aanvragen bij Vloercoating Leiden

U kunt bij Vloercoating Leiden via deze website een offerte aanvragen door het formulier in te vullen. Indien u graag van de expertise van Vloercoating Leiden gebruik wenst te maken, kunt u eerst naar onze showroom komen. Die is op afspraak te bezoeken. Wij plannen namelijk alle tijd en ruimte voor u in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij kunt u rekenen op een gedegen advies.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan