Vloercoating Heerenveen: slijtvaste vloeren
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Heerenveen

Vloercoating Heerenveen zorgt ervoor dat een betonnen vloer beschermd wordt, maar kan ook een nieuwe toplaag over een bestaande kunstharsvloer aanbrengen. De coatings van Vloercoating Heerenveen zijn namelijk veelzijdig en kennen bovendien vele opties voor een extra unieke en originele afwerking. Voor uw bedrijf of huis in Heerenveen hebben wij dan ook de beste vloeroplossing beschikbaar die ook nog eens als voordelig alternatief voor een gietvloer worden gezien.

Slijtvaste vloer van Vloercoating Heerenveen

Vloercoating Heerenveen biedt de mogelijkheid om voor een slijtvaste vloer te kiezen die de ondergrond beschermt en vloeistofdicht is. Indien het nodig is dat uw nieuwe vloer mechanisch en chemisch zwaar kan worden belast, bieden wij u de beste vloeroplossing. Onze coatings zijn namelijk extreem belastbaar en bovendien erg slijtvast te noemen. Bovendien kunnen onze vloercoatings verder worden afgewerkt met antislipgradatie, geluidsdemping of uitgevoerd worden in een antistatische vloer. Vloercoating Heerenveen biedt maatwerk voor ieder project.

Unieke vloer van Vloercoating Heerenveen

De vloeren van Vloercoating Heerenveen zijn al uniek te noemen door de sterke eigenschappen van het vloersysteem. Het unieke karakter uit zich eveneens in de afwerking op esthetisch gebied. Er zijn vele kleuren beschikbaar, zodat wat dat betreft al de perfecte keuze gemaakt kan worden. De kleuren kunnen ook als basis dienen om met patronen, belijning of iconen te werken die in de vloer tot hun recht komen. Vloercoating Heerenveen adviseert u graag over de opties en kan uiteraard verschillende voorbeelden laten zien om u een indruk te geven van de mogelijkheden.

Offerte aanvragen bij Vloercoating Heerenveen

Het aanvragen van een offerte bij Vloercoating Heerenveen is vrijblijvend en kan online geregeld worden via het aanvraagformulier waarop een aantal vragen en situaties staan vermeld. Nadat het aanvraagformulier door Vloercoating Heerenveen is ontvangen, krijgt u binnen vijf werkdagen een offerte toegezonden. Bij grote projecten profiteert u overigens van een prijsvoordeel in de vorm van een korting. Onze showroom is op afspraak open en u kunt hiervoor telefonisch contact opnemen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl