Vloercoating Haarlem: Antistatisch en antislip
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Haarlem

Vloercoating Haarlem biedt duurzame coatings als uitstekende vloeroplossing en als voordelig alternatief voor gietvloeren. De eigenschappen komen overeen, maar het vloersysteem van Vloercoating Haarlem wordt in een toplaag aangebracht. Dat scheelt droogtijd en heeft dus het voordeel dat de vloer weer snel in gebruik kan worden genomen. Bovendien zijn er allerlei toepassingen beschikbaar als het gaat om de unieke afwerking van dit slijtvaste vloersysteem. Onze vloeren zijn toe te passen op vele ondergronden en worden onder meer aangebracht in fabrieken, winkels, werkplaatsen, showrooms en parkeergarages.

Kwaliteit staat bovenaan bij Vloercoating Haarlem

Het is bij de keuze voor het laten aanbrengen van een toplaag van belang dat er op kwaliteit gerekend kan worden. De kwaliteit bepaalt namelijk onder meer de mate van slijtvastheid. Bij Vloercoating Haarlem bent u daar in elk geval alvast van verzekerd. Onze coatings zijn van een hoogwaardige kwaliteit. In aanvulling daarop is er ten aanzien van de service en het vakmanschap bij Vloercoating Haarlem eveneens sprake van een uitstekende kwaliteit.

Unieke afwerking door Vloercoating Haarlem

Vloercoating Haarlem levert op basis van het project en op basis van de wensen qua kleur altijd maatwerk doordat er een unieke afwerking gerealiseerd kan worden. Dat is van belang, want elk project wordt weer anders uitgevoerd. In een parkeergarage is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een veilige omgeving gecreëerd wordt. Dat kan met de verschillende antislipgradaties die Vloercoating Haarlem te bieden heeft. In de elektronicasector kan het van belang zijn dat de vloer antistatisch uitgevoerd wordt. Ook dit kan door ons worden uitgevoerd.

Vloercoating Haarlem voor een vloer in een kleur naar wens

Vloercoating Haarlem heeft een uitgebreide kleurenkaart beschikbaar, waar u gebruik van kunt maken om een kleur uit te kiezen. Indien er meerdere kleuren gewenst worden of als er sprake is van het aanbrengen van belijning, pictogrammen of patronen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. De showroom is op afspraak te bezoeken en u kunt altijd vrijblijvend een offerte ontvangen van Vloercoating Haarlem.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl