Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Haarlem

Vloercoating Haarlem biedt duurzame coatings als uitstekende vloeroplossing en als voordelig alternatief voor gietvloeren. De eigenschappen komen overeen, maar het vloersysteem van Vloercoating Haarlem wordt in een toplaag aangebracht. Dat scheelt droogtijd en heeft dus het voordeel dat de vloer weer snel in gebruik kan worden genomen. Bovendien zijn er allerlei toepassingen beschikbaar als het gaat om de unieke afwerking van dit slijtvaste vloersysteem. Onze vloeren zijn toe te passen op vele ondergronden en worden onder meer aangebracht in fabriekenwinkelswerkplaatsenshowrooms en parkeergarages.

Kwaliteit staat bovenaan bij Vloercoating Haarlem

Het is bij de keuze voor het laten aanbrengen van een toplaag van belang dat er op kwaliteit gerekend kan worden. De kwaliteit bepaalt namelijk onder meer de mate van slijtvastheid. Bij Vloercoating Haarlem bent u daar in elk geval alvast van verzekerd. Onze coatings zijn van een hoogwaardige kwaliteit. In aanvulling daarop is er ten aanzien van de service en het vakmanschap bij Vloercoating Haarlem eveneens sprake van een uitstekende kwaliteit.

Unieke afwerking door Vloercoating Haarlem

Vloercoating Haarlem levert op basis van het project en op basis van de wensen qua kleur altijd maatwerk doordat er een unieke afwerking gerealiseerd kan worden. Dat is van belang, want elk project wordt weer anders uitgevoerd. In een parkeergarage is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een veilige omgeving gecreëerd wordt. Dat kan met de verschillende antislipgradaties die Vloercoating Haarlem te bieden heeft. In de elektronicasector kan het van belang zijn dat de vloer antistatisch uitgevoerd wordt. Ook dit kan door ons worden uitgevoerd.

Vloercoating Haarlem voor een vloer in een kleur naar wens

Vloercoating Haarlem heeft een uitgebreide kleurenkaart beschikbaar, waar u gebruik van kunt maken om een kleur uit te kiezen. Indien er meerdere kleuren gewenst worden of als er sprake is van het aanbrengen van belijning, pictogrammen of patronen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. De showroom is op afspraak te bezoeken en u kunt altijd vrijblijvend een offerte ontvangen van Vloercoating Haarlem.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan