Best beoordeelde gietvloer specialist met 247 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Groningen

Vloercoating Groningen is een uitstekende keuze als u voor een vloeroplossing kiest die slijtvast, sterk, vloeistofdicht en extreem belastbaar is, maar ook in esthetisch opzicht veel te bieden heeft. Die vloeroplossing heeft Vloercoating Groningen namelijk beschikbaar voor onder meer de industriële sector. Dat is echter niet het enige, want onze coatings zijn eveneens perfect voor huizen in Groningen. Bijvoorbeeld voor woningen waar een kunstharsvloer ligt, waarvan de toplaag is versleten.

Uniek vloersysteem van Vloercoating Groningen

Het vloersysteem van Vloercoating Groningen is uniek. Uniek omdat de eigenschappen van onze vloercoatings de kracht laten zien. Dat de coating op basis van epoxy enorm krachtig is, blijkt onder meer uit het gegeven dat er sprake is van een vloer die bestand is op mechanisch en chemisch vlak en wel tot in de extremen. Dat betekent meteen ook dat het vloersysteem vloeistofdicht is, want de bodem wordt beschermd. Slijtvast is de vloer ook en dat betekent dat u op een vloer van Vloercoating Groningen kunt rekenen die jaren meegaat.

Vloercoating Groningen voor beter aanzien van de ruimte

Een ruimte waarin een kale ondergrond ligt, zoals beton, cement of anhydriet heeft niet de fraaiste uitstraling. Dat kan veranderd worden op het moment dat u voor een coating van Vloercoating Groningen kiest. Wij hebben de coatings namelijk in alle kleuren beschikbaar en door de ruimte kleur te geven, wordt er een basis geboden voor een veel beter aanzien van de betreffende ruimte. De kleuren van Vloercoating Groningen kunnen ook gebruikt worden om patronen, belijning aan te brengen of om op een andere manier te worden verwerkt.

Advies van Vloercoating Groningen

Vloercoating Groningen geeft graag advies aan bedrijven, organisaties en particulieren om de beste vloeroplossing samen te stellen. Vloercoating Groningen heeft door de jarenlange ervaring namelijk een uitgebreide expertise opgebouwd. Dit in combinatie met de veelzijdigheid van onze vloeren, toepassingen en afwerkingsopties maakt dat wij u van het beste advies kunnen voorzien. U kunt ons bellen voor een afspraak. Dan ontvangen wij u graag in onze showroom.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan