Vloercoating Groningen: verschillende patronen en belijningen
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Groningen

Vloercoating Groningen is een uitstekende keuze als u voor een vloeroplossing kiest die slijtvast, sterk, vloeistofdicht en extreem belastbaar is, maar ook in esthetisch opzicht veel te bieden heeft. Die vloeroplossing heeft Vloercoating Groningen namelijk beschikbaar voor onder meer de industriële sector. Dat is echter niet het enige, want onze coatings zijn eveneens perfect voor huizen in Groningen. Bijvoorbeeld voor woningen waar een kunstharsvloer ligt, waarvan de toplaag is versleten.

Uniek vloersysteem van Vloercoating Groningen

Het vloersysteem van Vloercoating Groningen is uniek. Uniek omdat de eigenschappen van onze vloercoatings de kracht laten zien. Dat de coating op basis van epoxy enorm krachtig is, blijkt onder meer uit het gegeven dat er sprake is van een vloer die bestand is op mechanisch en chemisch vlak en wel tot in de extremen. Dat betekent meteen ook dat het vloersysteem vloeistofdicht is, want de bodem wordt beschermd. Slijtvast is de vloer ook en dat betekent dat u op een vloer van Vloercoating Groningen kunt rekenen die jaren meegaat.

Vloercoating Groningen voor beter aanzien van de ruimte

Een ruimte waarin een kale ondergrond ligt, zoals beton, cement of anhydriet heeft niet de fraaiste uitstraling. Dat kan veranderd worden op het moment dat u voor een coating van Vloercoating Groningen kiest. Wij hebben de coatings namelijk in alle kleuren beschikbaar en door de ruimte kleur te geven, wordt er een basis geboden voor een veel beter aanzien van de betreffende ruimte. De kleuren van Vloercoating Groningen kunnen ook gebruikt worden om patronen, belijning aan te brengen of om op een andere manier te worden verwerkt.

Advies van Vloercoating Groningen

Vloercoating Groningen geeft graag advies aan bedrijven, organisaties en particulieren om de beste vloeroplossing samen te stellen. Vloercoating Groningen heeft door de jarenlange ervaring namelijk een uitgebreide expertise opgebouwd. Dit in combinatie met de veelzijdigheid van onze vloeren, toepassingen en afwerkingsopties maakt dat wij u van het beste advies kunnen voorzien. U kunt ons bellen voor een afspraak. Dan ontvangen wij u graag in onze showroom.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl