Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Eindhoven

Vloercoating Eindhoven is de specialist die kunt inschakelen als u op zoek bent naar een vloer die zwaar belast kan worden en geschikt is om de ondergrond te beschermen. U kunt ons ook benaderen als u op zoek bent naar een voordelige vloerafwerking voor beton of voor het aanbrengen van een nieuwe toplaag over een kunststofvloer die verouderd is en tekenen van slijtage vertoont. De vloersystemen van Vloercoating Eindhoven zijn namelijk voor de meest uiteenlopende situaties geschikt.

Vloercoating Eindhoven voor de ideale naadloze vloer

De ideale naadloze vloer vindt u bij Vloercoating Eindhoven. Wij hebben namelijk een diversiteit aan coatings in het assortiment beschikbaar. Op basis van uw wensen, het gebruiksdoel en de eisen die aan de vloer gesteld worden, kan een keuze voor een bepaald type coating gemaakt worden. Deze vloer kan vervolgens nog verder worden afgewerkt. Dat gebeurt onder meer door een kleur te kiezen, maar ook door eventuele technische eigenschappen extra aan het vloersysteem toe te kennen. U kunt daarbij gebruikmaken van de expertise van Vloercoating Eindhoven.

Service, kwaliteit en vakmanschap bij Vloercoating Eindhoven

Vloercoating Eindhoven heeft u veel te bieden. Niet alleen als het gaat om de juiste keuzes maken en een coating uitkiezen die het meest geschikt is. Vloercoating Eindhoven onderscheidt zich namelijk op meerdere gebieden. Zo mag u van ons ook veel verwachten op het gebied van service, kwaliteit en vakmanschap. Deze aspecten zijn in alle gelederen van ons bedrijf te vinden, van de adviseur tot en met de medewerkers van het applicatieteam en van het materiaal tot het leveren van maatwerk.

Prijzen bij Vloercoating Eindhoven

De prijzen bij Vloercoating Eindhoven zijn voor vloercoatings voordelig te noemen. Het kan echter altijd nog voordeliger. Dat beseft Vloercoating Eindhoven maar al te goed. Om deze reden bieden wij ook de mogelijkheid om van een korting te profiteren. De projectkorting per m2 wordt gebaseerd op het totale oppervlak. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan