Vloercoating Dordrecht: slijtvast en ijzersterk
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Dordrecht

Vloercoating Dordrecht is een echte specialist als het gaat om de realisatie van coatingprojecten in de breedste zin van het woord. De vloeren van Vloercoating Dordrecht zijn namelijk perfect toe te passen in ruimtes waar men kiest voor een gemakkelijke vloer die wel aan vele eisen kan voldoen. Een extra voordeel dat wij bieden, is dat de coating heel voordelig aangeschaft kan worden en dat er zelfs met een staffelkorting rekening kan worden gehouden.

Vloercoating Dordrecht voor onverwoestbare vloer

Vloercoating Dordrecht is het adres als u op zoek bent naar een onverwoestbare vloer die slijtvast en ijzersterk is. Dat zijn de coatings namelijk die speciaal voor de industriële toepassing zijn ontworpen. Deze vloersystemen worden op basis van epoxy vervaardigd en in een dunne laag aangebracht. Het bijzondere aan de vloer is dan ook dat de dunne laag de kracht en sterkte niet in de weg staat. De mechanische en chemische belastbaarheid is namelijk enorm hoog.

Vloercoating Dordrecht voor vakmanschap en maatwerk

Vloercoating Dordrecht is een specialist waar vakmanschap en maatwerk hoog in het vaandel gaan. Deze elementen kunnen uiteraard alleen gegarandeerd worden op het moment dat er in alle opzichten sprake is van de beste kwaliteit. Dat is dan ook zeker het geval bij Vloercoating Dordrecht waar maatwerk wordt geleverd met onder meer antislip, geluiddempende opties en antistatische uitvoeringen. Het maatwerk kan ook in esthetische opzicht gerealiseerd worden met keuze uit allerlei kleuren. Het vakmanschap is weggelegd voor zowel onze adviseurs als voor ons applicatieteam.

Staffelkorting bij Vloercoating Dordrecht

Om nog even weer terug te komen op de aantrekkelijke prijzen, waarbij een staffelkorting wordt gehanteerd, geldt dat Vloercoating Dordrecht de korting toepast per project vanaf een bepaald oppervlak. De korting wordt hoger naarmate het oppervlak van het vloerproject groter wordt. Aangezien coating van Vloercoating Dordrecht al aantrekkelijk is geprijsd, profiteert u met de staffelkorting dubbelop. U kunt voor meer informatie contact opnemen. Als u naar onze showroom wenst te komen, kunt u daarvoor een afspraak maken.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl