Vloercoating Delft: beschermende vloeroplossing
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Delft

Vloercoating Delft heeft een beschermende vloeroplossing beschikbaar die over een diversiteit aan krachtige en slijtvaste eigenschappen beschikt. De beschermende vloersystemen van Vloercoating Delft kunnen onder meer toegepast worden in showrooms, werkplaatsen, magazijnen, fabrieken, garages, winkels en parkeergarages. Dit is nog maar een beperkte opsomming. De toepassing is namelijk veel groter doordat er sprake is van een grote diversiteit aan eigenschappen.

Uitvoeringen bij Vloercoating Delft

De uitvoeringen bij Vloercoating Delft kennen variaties als het gaat om het kunsthars van de coating, zodat daar als eerste mee rekening gehouden kan worden. Een ander aspect is de snelheid waarmee de vloer na het aanbrengen ervan weer volledig kan worden belast. Zo zijn er ook speciale uitvoeringen bij Vloercoating Delft beschikbaar als het gaat om ESD vloeren, geluiddempende lagen en antislipvloeren ter verhoging van de veiligheid in een ruimte voor werknemers en bezoekers.

Vloercoating Delft voor kwaliteit en vakmanschap

Er zijn bij de keuze voor vloercoating van Vloercoating Delft altijd een paar aspecten waar u zondermeer op kunt vertrouwen. Dat zijn onder meer de kwaliteit en vakmanschap. Het spreekt voor zich dat deze elementen zeker bij coatings van groot belang zijn. Het gaat hier namelijk om het aanbrengen van een extra dunne laag met materiaal die van een goede kwaliteit moet zijn om volop van de eigenschappen te profiteren. Bovendien is het resultaat van de vloer afhankelijk van het vakmanschap van het applicatieteam. Overigens kunt u bij Vloercoating Delft ook op vakmanschap rekenen als het gaat om de expertise en het verstrekken van advies.

Advies van Vloercoating Delft

Als u op zoek bent naar een beschermende vloeroplossing en overweegt om daarvoor Vloercoating Delft in te schakelen, kunt u altijd vrijblijvend kennismaken. Uiteraard met onze adviseurs, maar ook met de verschillende uitvoeringen en afwerkopties. Wij ontvangen u graag in onze showroom. Om alle tijd voor u te reserveren, verzoeken wij u alleen even te bellen om een afspraak te maken. Het aanvragen van een offerte bij Vloercoating Delft is uiteraard ook vrijblijvend.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl