Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating in een autoshowroom in Houten

Vloercoating is niet alleen een populair in woningen, maar ook in de industrie wordt er veel voor Vloercoa-ting gekozen. Zo ook bij de autoshowroom Auto Voskuilen in Houten. Wij hebben hier in de showroom een Coatingvloer HQ geplaatst.

Auto Voskuilen repareert en verhuurt auto’s en heeft daarnaast ook occasions in de verkoop. In de show-room worden de verschillende auto’s tentoon gesteld. Het is leuk om te zien hoe de auto’s weerspiegelen in de gietvloer. De auto’s komen nu helemaal tot hun recht op de mooie hoogglans Vloercoating!

Vloercoating op maat

Vloercoating kan precies op maat worden aangebracht. Het maakt daarom niet uit welke vorm de bedrijfs-ruimte heeft. Wij hebben bij Auto Voskuilen ongeveer 690 vierkante meter van Vloercoating voorzien. Er is gekozen voor een grijstint, een neutrale kleur die goed staat bij de auto’s met verschillende kleuren.

De auto’s komen erg mooi uit op de Vloercoating.

Industriële Vloercoating

De Coatingvloer HQ is een industriële Vloercoating met veel voordelen. Daarom hebben de eigenaars van Auto Voskuilen ook voor dit type Vloercoating gekozen. HQ staat voor High Quality. Het is dan ook Vloer-coating van hoge kwaliteit. De Vloercoating kan zware belasting goed aan. De auto’s kunnen zonder pro-blemen over de vloer worden verplaatst want ze zullen niet voor verzakkingen of andere beschadigingen zorgen. De Coatingvloer HQ is een industriële Vloercoating waar Auto Voskuilen jarenlang van kan genie-ten.

De Coatingvloer HQ heeft nog meer voordelen. Zo is de Vloercoating vloeistofdicht, vochtbestendigheid en hygiënisch. Daarnaast ziet de Vloercoating er ook erg mooi en professioneel uit. Naast showrooms wordt dit type Vloercoating ook toegepast in fabrieken, werkplaatsen, parkeergarages, bouwmarkten, magazijnen en voedingsmiddelenbedrijven.

Diverse opties voor de industrie

Er zijn diverse opties mogelijk wanneer uw bedrijf voor een Coatingvloer HQ kiest. Zo kan u uit verschil-lende RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren kiezen. U kunt daarom altijd de juiste kleur voor uw bedrijf vinden. Naast diverse kleuren zijn er ook andere opties als een antistatische afwerking of een antislipcoating. We geven u graag advies over welke opties het beste bij uw bedrijf passen.

Vloercoating in uw bedrijfspand?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor Vloercoating in de industrie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van de Vloercoating. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan