Vloercoating Apeldoorn: snelle belastbare vloer
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Apeldoorn

Vloercoating Apeldoorn is de specialist die u zoekt als u een nieuwe vloer wenst in de vorm van een coating. Wij bedienen verschillende markten en komen dan ook tegemoet aan de vraag van zowel particulieren als bedrijven. Ook organisaties en instellingen die op zoek zijn naar een voordelige vloeroplossing die slijtvast en duurzaam is, kunnen op een breed assortiment en op de klantgerichte service van Vloercoating Apeldoorn rekenen.

Topkwaliteit bij Vloercoating Apeldoorn

Bij de keuze voor een coating is de kwaliteit van het grootste belang. Vloercoating Apeldoorn levert topkwaliteit. Dat de kwaliteit van een extra groot belang is, komt doordat het hier om een vloersysteem gaat dat in een uiterst dunne laag met de roller strak en naadloos wordt aangebracht. Hoewel het een zeer dunne toplaag betreft, staat u verstelt van de eigenschappen die de vloer heeft. Het vloersysteem van Vloercoating Apeldoorn is namelijk extreem belastbaar en bestand tegen zware machines en voertuigen, maar ook vloeistofdicht.

Vloercoating Apeldoorn voor vele toepassingen

Vloercoating Apeldoorn houdt altijd rekening met de situatie. Ieder project wordt benaderd op de manier die nodig is. Er wordt voor het aanbrengen van een vloer in een fabriek dan ook met andere aspecten rekening gehouden dan bij het aanbrengen van een vloer in bijvoorbeeld een winkel of een showroom. Door de grote variëteit in materiaal en afwerking kan Vloercoating Apeldoorn stellen dat onze vloersystemen voor vele toepassingen geschikt zijn en altijd op maat aangebracht worden.

Vloercoating Apeldoorn voor een snel belastbare vloer

Het is voor te stellen dat de bedrijfswerkzaamheden onderbroken dienen te worden bij het aanbrengen van een nieuwe vloer. Vloercoating Apeldoorn heeft verschillende vloersystemen in het bestand en kan daarmee rekening houden. Bijvoorbeeld door u te adviseren om voor een snel belastbare vloer te kiezen. Zo heeft Vloercoating Apeldoorn een vloer beschikbaar in het bestand die na twee uur al is uitgehard. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak en het aanvragen van een offerte is vrijblijvend.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl