Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Apeldoorn

Vloercoating Apeldoorn is de specialist die u zoekt als u een nieuwe vloer wenst in de vorm van een coating. Wij bedienen verschillende markten en komen dan ook tegemoet aan de vraag van zowel particulieren als bedrijven. Ook organisaties en instellingen die op zoek zijn naar een voordelige vloeroplossing die slijtvast en duurzaam is, kunnen op een breed assortiment en op de klantgerichte service van Vloercoating Apeldoorn rekenen.

Topkwaliteit bij Vloercoating Apeldoorn

Bij de keuze voor een coating is de kwaliteit van het grootste belang. Vloercoating Apeldoorn levert topkwaliteit. Dat de kwaliteit van een extra groot belang is, komt doordat het hier om een vloersysteem gaat dat in een uiterst dunne laag met de roller strak en naadloos wordt aangebracht. Hoewel het een zeer dunne toplaag betreft, staat u verstelt van de eigenschappen die de vloer heeft. Het vloersysteem van Vloercoating Apeldoorn is namelijk extreem belastbaar en bestand tegen zware machines en voertuigen, maar ook vloeistofdicht.

Vloercoating Apeldoorn voor vele toepassingen

Vloercoating Apeldoorn houdt altijd rekening met de situatie. Ieder project wordt benaderd op de manier die nodig is. Er wordt voor het aanbrengen van een vloer in een fabriek dan ook met andere aspecten rekening gehouden dan bij het aanbrengen van een vloer in bijvoorbeeld een winkel of een showroom. Door de grote variëteit in materiaal en afwerking kan Vloercoating Apeldoorn stellen dat onze vloersystemen voor vele toepassingen geschikt zijn en altijd op maat aangebracht worden.

Vloercoating Apeldoorn voor een snel belastbare vloer

Het is voor te stellen dat de bedrijfswerkzaamheden onderbroken dienen te worden bij het aanbrengen van een nieuwe vloer. Vloercoating Apeldoorn heeft verschillende vloersystemen in het bestand en kan daarmee rekening houden. Bijvoorbeeld door u te adviseren om voor een snel belastbare vloer te kiezen. Zo heeft Vloercoating Apeldoorn een vloer beschikbaar in het bestand die na twee uur al is uitgehard. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak en het aanvragen van een offerte is vrijblijvend.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan