Vloercoating Amersfoort: voor intensief gebruik
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Amersfoort

Vloercoating Amersfoort heeft voor u de beste vloeroplossing voorhanden. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een vloer die slijtvast is en geschikt voor intensief gebruik. Of als u op zoek bent naar een vloeistofdicht vloersysteem voor een betaalbare prijs. Zo biedt Vloercoating Amersfoort ook de oplossing als u op zoek bent naar een voordelige vloerafwerking voor uw winkel, showroom of kantoor. Of wat te denken van een vloer die chemisch en mechanisch zwaar belast kan worden?

Vloercoating Amersfoort voor ieder project

Het lijkt alsof Vloercoating Amersfoort hoog van de toren blaast, maar het is echt waar. Vloercoating Amersfoort heeft voor ieder project het ultieme vloersysteem beschikbaar. Is er een antislipvloer nodig? Of moet de elektronische apparatuur in een ruimte beschermd worden tegen statische ontlading? Is er sprake van veel omgevingsgeluid en is extra geluidsdemping gewenst? Vloercoating Amersfoort heeft het met vloerbestand en opties voor afwerking op projectniveau de oplossing voor ieder project beschikbaar.

Werkproces van Vloercoating Amersfoort

Het is natuurlijk eerst van belang dat duidelijk wordt wat de projecteisen en de persoonlijke wensen zijn. Op basis daarvan kan Vloercoating Amersfoort u adviseren over het maken van de beste keuzes. Pas als de vloer helemaal naar wens is samengesteld, wordt door Vloercoating Amersfoort een offerte gepresenteerd. Kiest u er vervolgens voor met ons in zee te gaan dan kunt u tot en met de oplevering van het vloerproject op een gedegen begeleiding tijdens het hele traject rekenen.

Prijzen bij Vloercoating Amersfoort

Vloercoating Amersfoort biedt een verscheidenheid aan vloersystemen en dat brengt met zich mee dat de prijzen afhankelijk zijn van de keuzes die u maakt. Er kan in ieder geval verteld worden dat de prijs daalt naarmate de omvang van het project qua aantal vierkante meters groter wordt. Vloercoating Amersfoort is volledig transparant in de prijzen die voor vloercoatings gehanteerd worden en wij verstrekken u graag een offerte op maat. Die kunt u overigens online aanvragen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl