Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 247 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating Alkmaar

Vloercoating Alkmaar heeft voor u een voordelige vloeroplossing beschikbaar, die net zo krachtig en uniek is als een gietvloer, maar dan in de vorm van een extreem dunne laag wordt aangebracht. Dit vloersysteem van Vloercoating Alkmaar kan in vele situaties worden toegepast doordat er altijd extra aanpassingen kunnen plaatsvinden en er vanaf het begin gekeken wordt naar wat het beste materiaal is voor het project. Bovendien is de kwaliteit van het hoogste niveau en geldt dat eveneens voor onze service.

Vloercoating Alkmaar met vloeren in diverse uitvoeringen

Als het om coating gaat dan heeft Vloercoating Alkmaar meerdere uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld een snel uithardende vloer die al na twee uur belast kan worden. Of wat te denken van een ijzersterke epoxycoating die bestand is tegen zowel zware mechanische als chemische belasting. Zo zijn er ook oplossingen voor bijvoorbeeld particulieren die graag zien dat Vloercoating Alkmaar een nieuwe toplaag aanbrengt over een al bestaande kunststofvloer. De diverse uitvoeringen kunnen helemaal naar wens esthetisch en technisch worden afgewerkt.

Afwerking bij Vloercoating Alkmaar

Door de mogelijkheid van de vloersystemen in verschillende uitvoeringen aangebracht te worden, spreekt het voor zich dat de vraag ernaar van een grote en gevarieerde doelgroep afkomstig is. Het komt dan weer goed uit dat Vloercoating Alkmaar een vloer op maat kan leveren die technisch en praktisch gezien perfect aansluit bij uw project. Naast de kleurtoepassingen geldt dat er een technische afwerking kan plaatsvinden met antislip, antistatische uitvoering of geluiddempende laag.

Offerte van Vloercoating Alkmaar

Als u interesse heeft in de mogelijkheden die Vloercoating Alkmaar te bieden heeft, kunt u online vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is voor te stellen dat u niet helemaal goed weet welke keuzes u het beste voor uw vloerproject kunt maken. In dat geval is het handig om van de expertise van Vloercoating Alkmaar gebruik te maken en onze showroom te bezoeken. Dat is op afspraak mogelijk.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan