Vloer coating: optimale bescherming – Coatingvloer.nl
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloer coating

Vloer coating is een vloeroplossing die op basis van verschillende kunstharsen tot stand kan komen. Epoxyhars wordt bijvoorbeeld veel gebruikt als er hoge eisen gesteld worden ten aanzien van de belasting van de vloer. Deze vloer coating is namelijk in het bijzonder bestand tegen extreme mechanische belasting en tegen chemicaliën. Polyurethaanhars is weer geschikt om als nieuwe beschermlaag voor een bestaande, maar verouderde en versleten kunststofvloer te gebruiken. Voor beide soorten geldt dat er sprake is van een uitermate betaalbare vloeroplossing die volledig op maat kan worden samengesteld.

winkelvloer coatingvloer

Vloer coating voor optimale bescherming

Kaal beton is niet fijn als werkvloer in bijvoorbeeld een werkplaats of garage. Als er geknoeid wordt met vloeistoffen of chemicaliën is dat te zien op de vloer en bovendien wordt de ondergrond daar niet tegen beschermd. Bovendien is de schoonmaak een ramp, want al het vet, vuil en stof hecht zich graag aan beton. Vloer coating biedt daarvoor de oplossing, want er ontstaat een vloeistofdichte vloer die een vlak oppervlak heeft en waar vuil, vet en stof zich niet aan hechten. De schoonmaak wordt zo een stuk gemakkelijker.

Vloer coating om de ruimte te verfraaien

Vloer coating heeft vooral een functionele kant, maar kan tegelijkertijd ook dienen om de ruimte een ander aanzien te geven. Een ander aanzien in de zin van een vloer in een kleur die bij de werkomgeving past of met belijnen en bewegwijzering wat in een parkeergarage erg handig is. Er is qua kleurspel echt veel mogelijk met de vloer coating van Coatingvloer.nl, variërend van patronen tot tekst en van afbeeldingen tot pictogrammen. Daar kan een technische afwerking aan toegevoegd worden, zoals antistatisch, antislip of extra geluiddempend.

Vloer coating als budgetvriendelijk vloersysteem

In verhouding tot de eigenschappen en het multifunctionele karakter van vloer coating is de prijs echt budgetvriendelijk te noemen. Bovendien is er het voordeel van een korting die verstrekt wordt, zodra het project boven een bepaald aantal m2 uitkomt. Deze korting is al van toepassing bij een oppervlak vanaf 51 m2 en wordt alleen maar hoger naarmate het oppervlak verder toeneemt. Wilt u meer weten? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl