Troffevloer HQ: sterke industriële troffelvloer
troffelvloer haccp vloer

De troffelvloer als HACCP vloer

Stelt u hoge eisen aan de hygiëne van uw vloer? Kies dan voor een Troffelvloer HQ: die is namelijk HACCP-goedgekeurd!

ijzersterke troffelvloer

De ijzersterke troffelvloer

De Troffelvloer HQ is een ijzersterke vloer die vooral tot zijn recht komt in industriële omgevingen. U vindt hem dan ook in o.a. werkplaatsen, horecabedrijven, bouwmarkten en magazijnen.

troffelvloer bedrijfsvloer

De troffelvloer als bedrijfsvloer

De Troffelvloer HQ is uitermate geschikt als bedrijfsvloer. Supersterk en slijtvast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, en natuurlijk leverbaar in elke gewenste kleur of kleurencombinatie.

troffelvloer bakkerijvloer

De troffelvloer als bakkerijvloer

Een bakkerijvloer moet hygiënisch en sterk zijn, en ook goed bestand tegen vloeistoffen en zuren. De Troffelvloer HQ heeft deze en nog meer goede eigenschappen.

troffelvloer antislipvloer

De troffelvloer als antislipvloer

Natte vloeren kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Onze Troffelvloer HQ kunnen we dan ook in diverse antislip-gradaties leveren.

bedrijfsvloer troffelvloer

Supersterk als bedrijfsvloer: de troffelvloer

De Troffelvloer HQ is praktisch en robuust, maar ook zeer duurzaam: hij gaat jaren mee, hoe zwaar u hem ook belast. Dat maakt hem tot de ideale bedrijfsvloer.

Troffelvloer HQ

De troffelvloer HQ is op het gebied van industriële vloeren een paradepaardje van Coatingvloer.nl. Deze vloerafwerking bestaat uit grind dat gemengd wordt met kunsthars. Bij een industriële toepassing wordt daarbij voor epoxy gekozen. Dit is namelijk een kunsthars die over zeer sterke eigenschappen beschikt. De troffelvloer HQ kan ook in polyurethaan uitgevoerd worden om meer comfortabele eigenschappen te creëren. Op die manier is er sprake van een unieke woonvloer. In de praktijk zijn het vooral bedrijven in de industriële sector die voor deze vloerafwerking kiezen. Dat komt doordat er vele voordelen aan zijn verbonden.

  • Zwaar belastbaar
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos
  • Afwerking op maat
  • Multifunctioneel
  • Holle plinten mogelijk
  • Fraaie uitstraling
  • Duurzaam en praktisch
troffelvloer-haccp-vloer
troffelvloer

Bredere toepassing troffelvloer HQ

Door de unieke eigenschappen van de troffelvloer HQ is er sprake van een brede toepassing. Er is bijvoorbeeld een afwerking mogelijk met holle plinten. Dat maakt deze vloer in het bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige en sanitaire ruimtes. De troffelvloer HQ wordt door Coatingvloer.nl in uiteenlopende bedrijven en ruimtes toegepast, zoals in grootkeukens, slagerijen, garagebedrijven, koelcellen, werkplaatsen, horecagelegenheden, productiehallen, winkels en bouwmarkten. Deze vloer is in alle opzichte multifunctioneel en niet alleen praktisch in het gebruik, maar ook nog eens schitterend om te zien. De uitstraling kan geheel worden aangepast aan uw wensen.

Uitstraling troffelvloer HQ

Het is in de eerste plaats belangrijk dat de troffelvloer HQ voldoet aan hoge standaarden op praktisch en technisch gebied. Er zijn daarvoor meerdere opties beschikbaar om tot een unieke afwerking op maat te komen. Zo bieden wij meerdere antislipgradaties om een keuze uit te maken en een extra veilige vloer te creëren. In het ene bedrijf zal de uitstraling belangrijker zijn dan in het andere bedrijf. Ook met betrekking tot esthetische wensen kunnen wij veel voor u betekenen. De troffelvloer HQ kan namelijk in alle kleuren geleverd worden en al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erin verwerkt.

Prijzen

De prijzen van een troffelvloer HQ komen tot stand door een aantal factoren, zoals het oppervlak, materiaal, arbeidsuren, voorbereiding ondergrond en eventuele extra opties, zoals het antislip uitvoeren. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor een concreet inzicht in de prijzen.

Oppervlakte

De troffelvloer HQ is onder meer geschikt voor toepassing in grote ruimtes en dat biedt direct een groot voordeel dat er geprofiteerd kan worden van een korting op de prijs die per m2 in rekening wordt gebracht. Het scheelt namelijk veel geld per m2 als het een oppervlak betreft van 200 m2 of van 30 m2.

Materiaalkeuze

Een troffelvloer die om industriële redenen wordt aangeschaft, wordt aangebracht in combinatie met epoxy. Dit is de beste materiaalkeuze voor industriële toepassingen en het type materiaal bepaalt uiteraard onder meer wat de kosten worden. Specifieke materialen of bijzondere opties voor afwerking hebben daarnaast eveneens invloed op de prijs.

Troffelvloer HQ aanbrengen

Het aanbrengen van een troffelvloer HQ verloopt in stappen en kan gerealiseerd worden op iedere ondervloer die vormvast, droog en vetvrij is. De ondervloer hoeft niet helemaal egaal te zijn en mag zelfs beschadigd zijn. De troffelvloer HQ zorgt er namelijk voor dat ook een slechte ondergrond strak en vlak getrokken wordt. Wij zorgen voor een optimale projectbegeleiding, waarbij de stappen met uw worden doorgenomen en voorafgaand nog een projectbezoek wordt uitgevoerd.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl werkt in heel Nederland en is specialist in het aanbrengen van troffelvloeren HQ. Wij zijn onder meer actief in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt direct vrijblijvend een offerte aanvraag indienen voor een troffelvloer HQ. Indien gewenst kunt u aan bezoek brengen aan onze showroom. U kunt contact opnemen via 020-8452650 voor meer informatie of om een afspraak te maken voor uw komst naar de showroom die overigens in Amsterdam is gevestigd.
vrijblijvende offerte
 

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl