Transparante vloercoating in een kantoor | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Transparante vloercoating in een kantoor in Schiphol

Transparante vloercoating in een kantoor in Schiphol

In dit kantoor in Schiphol heeft de vloer al heel wat te verduren gehad. Er zijn verfspetters, reparaties en slijtages op de vloer te zien. Net zoals leer mooier wordt als het ouder wordt, is deze vloer ook prachtig door al zijn unieke oneffenheden. Toch was de ondervloer op zichzelf niet heel praktisch want te vloer was moeilijk schoon te houden en niet erg sterk. Wij hebben over de vloer een Transparant Glas Systeem aangebracht. Deze transparante vloercoating geeft de bestaande vloer een upgrade. In totaal hebben we op ruim 400 vierkante meter de transparante vloercoating aangebracht.

Wat is een Transparant Glas Systeem?

Een Transparant Glas Systeem is transparante vloercoating dat we over een bestaande vloer aanbrengen. De vloercoating beschermt de onderliggende vloer en maakt de vloer naadloos en vochtwerend. Door een Transparant Glas Systeem blijft de vloer veel langer mooi en krijgt de vloer praktische eigenschappen. Het is dé manier om van de uitstraling van de bestaande vloer te blijven genieten terwijl de vloer wel een upgrade krijgt.

De vloer is met alle werking welke je onder de coating ziet erg speels, dat biedt een leuk contrast met beroep wat wij beoefenen.

De diverse opties van vloercoating

Bij vloercoating brengen we een topcoating aan over een bestaande vloer. Dit kan in een transparante variant, zodat de ondervloer nog goed te zien is, maar u kunt ook kiezen voor vloercoating met een kleur. Daarnaast heeft u de keuze uit een matte of glanzende afwerking en zijn er extra opties als een anti-sliplaag.

Heeft u interesse in vloercoating?

Heeft u interesse in transparante vloercoating? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in de woning van een interieur designer
Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Amersfoort