Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

’t Twiske Zuid met gietvloeren van Coatingvloer.nl

‘Twiske Zuid is een prachtig nieuwbouwproject in de tuin van Amsterdam. Er worden in totaal ongeveer 157 woningen gebouwd. De nieuwe buurt sluit perfect aan op de omliggende bebouwing. Er is in deze buurt zowel sprake van koopwoningen, vrije sector huurwoningen en sociale huurwoningen. De eerste 53 eengezinswoningen van het project zijn inmiddels verkocht. Dit betreft de bouw van fase 2 en fase 3. De eerste fase met nieuwe woningen is al gereed. De architectuur van de woningen sluit aan op de landelijke omgeving. De afwisselende gevels en kleuren bepalen het straatbeeld dat hierdoor een speels karakter krijgt. Overigens wordt fase 4 op een later moment nog definitief ingevuld.

De huizen van ’t Twiske Zuid zijn in alle opzichten geknipt om van gietvloeren van Coatingvloer.nl te worden voorzien. Zoals gezegd, bepaalt de kleur het straatbeeld. Zo bepaalt de kleur van de gietvloer de sfeer en uitstraling in huis. Dan is het goed om te weten dat werkelijk alle soorten kleuren beschikbaar zijn voor de gietvloer. Op deze manier kan altijd met een typische sfeer in het interieur rekening gehouden worden. Overigens zijn er ook speciale effecten mogelijk met kleur. Coatingvloer.nl kan namelijk ook betonlook vloeren realiseren net als dat woonbeton en designbetonvloeren onderdeel uitmaken van het assortiment.

Het gaat hier allemaal om naadloze vloeren die strak aangebracht worden door het applicatieteam dat deel uitmaakt van Coatingvloer.nl. Er wordt veel comfort geboden en door het naadloze karakter is de vloer ook hygiënisch. Belangrijk om te weten, is dat het schoonmaken van een vloer nog nooit zo gemakkelijk is geweest. Er kan voor gekozen worden om in de woning in ’t Twiske Zuid in de tuin van Amsterdam de gietvloer in meerdere ruimtes te laten aanbrengen. Hierdoor ontstaat er een unieke en originele verbindende eenheid. Coatingvloer.nl is de ervaren specialist als het gaat om het aanbrengen van verschillende soorten gietvloeren in nieuwbouwwoningen. Voordeel is bovendien dat de prijzen aantrekkelijk zijn en dat er projectbegeleiding van A tot Z geboden wordt.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan