’t Twiske Zuid met gietvloeren van Coatingvloer.nl - Coatingvloer.nl
witte gietvloer

Witte gietvloer

Epoxy gietvloer

Designbeton gietvloeren

Vloercoating

Gietvloer winkel

Vloercoating snel belastbaar

Gietvloer betonlook

Garagevloer gietvloer

Gietvloer strong white

Gietvloer kantoor

Design betonvloeren woning

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

’t Twiske Zuid met gietvloeren van Coatingvloer.nl

‘Twiske Zuid is een prachtig nieuwbouwproject in de tuin van Amsterdam. Er worden in totaal ongeveer 157 woningen gebouwd. De nieuwe buurt sluit perfect aan op de omliggende bebouwing. Er is in deze buurt zowel sprake van koopwoningen, vrije sector huurwoningen en sociale huurwoningen. De eerste 53 eengezinswoningen van het project zijn inmiddels verkocht. Dit betreft de bouw van fase 2 en fase 3. De eerste fase met nieuwe woningen is al gereed. De architectuur van de woningen sluit aan op de landelijke omgeving. De afwisselende gevels en kleuren bepalen het straatbeeld dat hierdoor een speels karakter krijgt. Overigens wordt fase 4 op een later moment nog definitief ingevuld.

De huizen van ’t Twiske Zuid zijn in alle opzichten geknipt om van gietvloeren van Coatingvloer.nl te worden voorzien. Zoals gezegd, bepaalt de kleur het straatbeeld. Zo bepaalt de kleur van de gietvloer de sfeer en uitstraling in huis. Dan is het goed om te weten dat werkelijk alle soorten kleuren beschikbaar zijn voor de gietvloer. Op deze manier kan altijd met een typische sfeer in het interieur rekening gehouden worden. Overigens zijn er ook speciale effecten mogelijk met kleur. Coatingvloer.nl kan namelijk ook betonlook vloeren realiseren net als dat woonbeton en designbetonvloeren onderdeel uitmaken van het assortiment.

Het gaat hier allemaal om naadloze vloeren die strak aangebracht worden door het applicatieteam dat deel uitmaakt van Coatingvloer.nl. Er wordt veel comfort geboden en door het naadloze karakter is de vloer ook hygiënisch. Belangrijk om te weten, is dat het schoonmaken van een vloer nog nooit zo gemakkelijk is geweest. Er kan voor gekozen worden om in de woning in ’t Twiske Zuid in de tuin van Amsterdam de gietvloer in meerdere ruimtes te laten aanbrengen. Hierdoor ontstaat er een unieke en originele verbindende eenheid. Coatingvloer.nl is de ervaren specialist als het gaat om het aanbrengen van verschillende soorten gietvloeren in nieuwbouwwoningen. Voordeel is bovendien dat de prijzen aantrekkelijk zijn en dat er projectbegeleiding van A tot Z geboden wordt.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl