Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Superlofts van Blok Y perfecte basis voor gietvloeren

In het nieuwbouwproject Blok Y verrijzen superlofts. Het nieuwbouwproject in Utrecht Oost maakt deel uit van de nieuwe wijk Veemarkt. De wijk bevindt zich aan brede singel en er wordt een vrij uitzicht geboden op de aangrenzende park. De nieuwbouwwoningen bestaan uit loftappartementen die een breedte hebben van acht meter over twee lagen met een vide en loggia. Naast de appartementen is het andere type woning een lofthouse met een oppervlak van 135 m en deze superlofts beschikken over een dakterras. De bouw is al van start gegaan en de eigenaren van de superloft kunnen alvast nadenken over de inrichting van het interieur.

Het interieur dient natuurlijk zo samengesteld te worden dat er recht wordt gedaan aan de ruimte. Om dan bij de basis te beginnen, kan er voor een gietvloer worden gekozen. Gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten namelijk perfect aan op het ontwerp en de uitstraling van de loftappartementen en lofthuizen. Er is namelijk sprake van een naadloze vloer. Doordat naden ontbreken en de vloer in één vloeiend geheel wordt aangebracht, ontstaat er een bijzonder ruimtelijk effect. Er wordt overigens door Coatingvloer.nl een keuze geboden uit meerdere soorten naadloze vloeren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in een superloft woonbeton te laten aanbrengen of een betonlook vloer met een robuuste en industriële uitstraling. Voor een moderne en strakke uitstraling is het mogelijk om de keuze te laten vallen op een designbetonvloer.

Coatingvloer.nl heeft een ruime ervaring in de uitvoering van vloerprojecten voor nieuwbouwhuizen. Voor het verhuizen naar een superloft kan de gietvloer naar keuze uiteraard zijn aangebracht. Door het proces van aanbrengen dat enkele dagen duurt in verband met het drogen van de verschillende lagen zijn gietvloeren uitermate geschikt om in nieuwbouwhuizen aan te brengen. Indien er meerdere buren zijn die op het idee komen de keuze voor een gietvloer te maken, profiteert iedereen van de burenkorting die Coatingvloer.nl beschikbaar heeft.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan