Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer

Op het gebied van hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer is er veel te vertellen. In de eerste plaats kan gesteld worden dat deze vloerafwerking uitermate hygiënisch te noemen is en bovendien oersterk is. Het is niet voor niets dat er in de voedingsmiddelenindustrie vaak voor dit type vloer gekozen wordt net als overigens in de farmaceutische branche, waar hygiëne uiteraard ook van groot belang is. Voor wat betreft de hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer geldt dat er sprake is van een onderhoudsvriendelijke vloer.

Hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer met gesloten structuur

Als het gaat om de hygiëne en schoonmaken van een Ucrete vloer dan is er sprake van de reiniging van een vloerafwerking met een gesloten structuur. De vloer is naadloos en door het gesloten structuuroppervlak wordt er voldaan aan hoge hygiënische standaarden. Het spreekt hierbij haast voor zich dat de reiniging en het schoonmaken van de Ucrete vloer heel eenvoudig is. Door de gesloten structuur wordt de groei van schimmels en bacteriën bovendien tegengegaan.

Tips voor hygiëne en schoonmaken van Ucrete vloer

De schoonmaak en hygiëne spelen bij een Ucrete vloer natuurlijk een belangrijke rol. Het gedegen onderhouden van de vloer zorgt ervoor dat de uitstraling en functionele eigenschappen behouden blijven. Er is bij deze vloer sprake van een hoge chemische weerstand en daarom kunnen ook gangbare schoonmaakproducten gebruikt. Het is wel belangrijk om na het gebruik van een reinigingsmiddel de Ucrete vloer goed droog te maken. Als dat nagelaten wordt, kunnen er watermerken achterblijven op de vloer doordat het reinigingsmiddel verdampt. Voor grotere ruimtes wordt voor de hygiëne en het schoonmaken van Ucrete vloeren aangeraden om mechanische reinigingstoestellen te gebruiken.

Frequent schoonmaken van Ucrete vloer belangrijk voor hygiëne

Het frequent schoonmaken van een Ucrete vloer is uiteraard belangrijk om de hygiëne op een hoog niveau te houden. Voor een mechanische schoonmaak met een reinigingstoestel wordt eerst aangeraden om afvalproducten die op de vloer liggen te verwijderen. Bij toepassing van een ontvettingsmiddel is er sprake van het moeten inwerken van het middel. Na de inwerking kan de vloer schoongemaakt worden met bijvoorbeeld een schrobdroogmachine. Het verdient altijd aanbeveling om de vloer periodiek schoon te maken en de reinigingsmiddelen te verwijderen. Afspoelen en drogen wordt aangeraden.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan