Reiniging gietvloer | Een gietvloer schoonmaken | Coatingvloer.nl
Gietvloer reinigen

Gietvloer reinigen

Gietvloer reinigen

Gietvloer reinigen

Gietvloer reinigen

Gietvloer reinigen

Gietvloer reinigen

Gietvloer reinigen

Reiniging gietvloer

Een gietvloer is een vloer die relatief weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast is de vloer erg hygiënisch omdat de vloer naadloos is. Maar uiteraard is het wel nodig om de vloer geregeld schoon te maken. De reiniging van een gietvloer is niet ingewikkeld, maar het is wel belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt, anders kunt u met goed bedoelde intentie de vloer beschadigingen.

Verschillend advies per vloer

Coatingvloer.nl biedt een groot aanbod aan gietvloeren en naadloze vloeren. Voor elk type vloer bieden we u een apart schoonmaakadvies. Wanneer u een gietvloer bij ons aanschaft geven we u altijd uitgebreid advies, zodat u de vloer in optimale staat kan houden. U kunt hier bestanden downloaden met een duidelijke uitleg over de reiniging van uw gietvloer of ander type naadloze vloer.

Dagelijkse reiniging van een gietvloer

Voor het verwijderen van stof van een gietvloer raden we het gebruik van een vochtige microvezeldoek aan. Deze kunt u aan een Swiffer, Greenspeed of een soortgelijk systeem bevestigen. De gebruikte microvezeldoek kunt u makkelijk reinigen in de wasmachine. Een andere opties is het gebruik van een stofzuiger met een zachte stofzuigermond.

Voor het verwijderen van vlekken kunt u de vloer dweilen met lauwwarm water, eventueel met het schoonmaakmiddel ECO Cleaner. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met zeep of chloor. Zeep laat een plakkerige laag achter en chloor beschadigt de vloer. Maak de vloer altijd goed droog met een droge doek.

Een intense reiniging van een gietvloer

Eens in de zoveel tijd is het nodig om de vloer intensief te reinigen. Dit kunt u doen door de vloer te schrobben met het schoonmaakmiddel POWER cleaner. Maak hierna de vloer goed droog.

Uw gietvloer beschermen

Voorkomen is beter dan genezen, zo ook bij schade aan uw gietvloer. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om de gietvloer in uitstekende staat te houden:

– Voorkom krassen. Plaats viltjes onder meubels, plaatst een mat onder meubels met plastic wielen en plaats een inloopmat bij de voordeur
– Haal vlekken direct weg. Iets gemorst? Haal de substantie direct weg met een vochtige doek. Nog beter is om van tevoren startpakket vlekverwijdering aan te schaffen, zodat u op elke vlek voorbereid bent.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl