PU coatingvloer: naadloos en vloeistofdicht – Coatingvloer.nl
witte gietvloer

Witte gietvloer

Epoxy gietvloer

Designbeton gietvloeren

Vloercoating

Gietvloer winkel

Vloercoating snel belastbaar

Gietvloer betonlook

Garagevloer gietvloer

Gietvloer strong white

Gietvloer kantoor

Design betonvloeren woning

PU coatingvloer

Een PU coatingvloer is voor meerdere toepassingen geschikt. Het materiaal is elastisch en heeft een werking waarmee scheuren overbrugd worden. Er zijn bovendien vele mogelijkheden ten aanzien van het realiseren van de gewenste uitstraling. Daarnaast kent een PU coatingvloer vele bijzondere eigenschappen, waardoor het een vloersysteem betreft dat onder meer perfect is om aan te brengen in showrooms, kantoren, winkels en woningen. Een groot voordeel is de lage prijs.

chemisch resistente coatingvloer

Bijzondere eigenschappen van een PU coatingvloer

Een PU coatingvloer heeft bijzondere eigenschappen. Het is namelijk materiaal dat slijtvast is, vloeistofdicht en naadloos wordt aangebracht en bovendien comfort biedt. Het aanbrengen van een PU coatingvloer gebeurt door een dunne laag over de ondergrond aan te brengen. Aangezien het een dunne laag betreft, spreekt het voor zich dat het meest vlakke resultaat ontstaat als er sprake is van een ondergrond die vlak is. Voorbereidende werkzaamheden kunnen uiteraard uitgevoerd worden.

PU coatingvloer in iedere gewenste uitstraling

Een bijzondere eigenschap van een PU coatingvloer is de veelzijdigheid van de afwerkopties. De vloer kan namelijk in vele combinaties van kleuren en afzonderlijke kleuren die toegepast kunnen worden. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om in uw kantoor, winkel, woning of showroom de door u gewenste uitstraling te realiseren. Coatingvloer.nl biedt u de keuze uit alle kleuren en deze kunnen in een patroon worden aangebracht of met belijning en kleurvlakken. De PU coatingvloer kan bovendien van een logo, tekst of afbeelding worden voorzien.

PU coatingvloer voor een scherpe prijs

Een PU coatingvloer is voor ieders budget een prima keuze. Coatingvloer.nl hanteert scherpe prijzen en biedt de mogelijkheid om van een extra voordeel te profiteren. Er wordt namelijk een toenemende korting geboden naarmate het oppervlak eveneens in omvang toeneemt. Iedereen profiteert van het schaalvoordeel dat bij de keuze voor een PU coatingvloer wordt geboden. Het aanvragen van een offerte kan gerealiseerd worden door het online aanvraagformulier in te vullen. Voor het bezoeken van onze showroom kunt u vooraf een afspraak maken.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl